vallaaa ben buldum amaaaa ben kokusunu hiç beğemedimmm.sabaha kadar burnuma koktu durduu sabah annem odaya girdi ne kokuyo burası dedii.bi kere sürdüm bi daha sürmedim her sabah duş alamak gerekir onu sürüncede.ben anca 2 günde 1 banyo yaparım kışın.yaz olsa neyse günde 2 kere yıkano insan ama kışın üşeniorumm.maalsef yurtta bizim kata bazen su çıkmıo bi de sürerim keserler sıcak suyu okula koka koka giderimm ağlarım valla
canlarım bence sağlıklı olsunlarda büyük olcakda ne olcakk benimkisi normal sağlıklı oldukları için dua ediyorum bence sizde fazla kafanıza takmayın ama küç yemeye devam edin bende deniyecem zararı yokturdur herhalde fazydası olur bakalımmm yazarım ben
ilk günler ağrıyo canım, sonra da şişiyo kaydirigubbakcemile5
ayy ne güseeelll darısı başımaaaaaaa delikafadulden:1shok:amaninnnnnn bowwwww kızlarrrr az önce banyoya girdim.benüm bu 2 velet var yaa büyümüşşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile3sositososito.ağrıoduu bayadırrrrr ama mezurayı bulamadğımdan ölçemedim.gözlee görülür bi fark var yanii eskiye nazarannn:sm_cool:.bu küç.ü kullananlar topik açtıgınızz içinn hepinizzz öpüldünüzzzzzzzz yavrilarım:içelim:
ayy ne güseeelll darısı başımaaaaaaa delikafadulden
merhaba ben de daha yeni üye oldum bu siteye... yaa dün gece okudm küç ile ilgili tüm sayfaları hiç üşenmeden özellikle sahsıma_münhasır ve merakliii_ beni çok heyecnlandırdı bu konuda ondan bugün gittm koşa koşa aktardan aldm mersin yağı, küç ve nar çiçeğini ayy bi faydasnı görür müyüm aceba çok ümitlendim de :sm_confused: bakalım neler olacak başladm bugün masajlara fln da bi bakalm haberdar ederim inş... -tatlicadiarzu-
:1shok:amaninnnnnn bowwwww kızlarrrr az önce banyoya girdim.benüm bu 2 velet var yaa büyümüşşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile3sositososito.ağrıoduu bayadırrrrr ama mezurayı bulamadğımdan ölçemedim.gözlee görülür bi fark var yanii eskiye nazarannn:sm_cool:.bu küç.ü kullananlar topik açtıgınızz içinn hepinizzz öpüldünüzzzzzzzz yavrilarım:içelim:
Merhaba arkadaşLar bende sizinle aynı dertten muzdaribim
qöqüslerim çok küçük hatta yok desem yeridirboyum 1.57 kilo 45, yaşımda 20 çevremdeki insanlar zamanla büyür diyolar ama 20 yaşından sonra da büyüyeceqini sanmıyorum
bana akıl verinn en azından 75 bedeni tam olarak doldurmak istıyorum