Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımya.. Fazla tüketmiyonmu zararı olmasın bende fazla alsam diyorumda korkuyorum..melisciğim benim 3. gün ve alıştım tadına 4 öğün kullanıyorum 1 ay sabredelim değecek bence.büyüyüncede bırakmıcam devam edicem yeterki büyüsünler...
Tatlım aktarcının ismi DURANER ahşap dar içe doğru uzun bir yer hemen heykelde belediyenin arkasındaki garanti bankasının yanında..meliscim bursada aktarda 100 gr mı 2 ytl demişsin bende bursadayım hangi aktardan aldın. ayrıca 100 gr ne kadar yeter. 2 ay için ne kadar almalıyım cvp yazarsanız sevinirim
Tatlı kaşığımı yemek kaşığmı canımcım
Ben sadece günde 1 yemek kaşığı alıyorum yaa
Tatlım hani kapalı çarşının aktarları var o yeri biliyomusun ( tam girişinde çeşmesi var ) oraya girmeden sağında garanti bankası var hemen yanı görüceksin .. DURANER yazarmeliscim ben bide burda öğrenciyim heykelde belediye mi var ben eski valiliği biliyorum :uhm::uhm::uhm:
Ayy boşver yeterki şişsin canımya :)) gerisini eritiriz bi şekilde..kızlar bu çok güzel ya bende deneyeceğim peki kilo aldırırımı acaba onu merak ediyorum yani göğüslerin dışında da başka yerlerimizde şişmesinde:1rolleyes:
Kızlar yaa göğüs ölçünüzü nasıl alıyonuzzfisfisfis zaten bişi yokkii nasıl ölçücez yahuu :uhm: