Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bitkisel yağlarla ilgili konu actım bi bakın derim
ben yağ emilene kadar yağıyorum fazla yapmıyorum
arkadaşlar bu üzüm çekirdeği damarlarda belirginlik yaratıyor mu??
arkadaşlar bu üzüm çekirdeği damarlarda belirginlik yaratıyor mu??
Arkadaşlar bir de yeni ögrendigim birşeyi söylemek isterim sizlere.
Kimi arkadaşlar gögüslerinin şeklinden şikayetçiydi hani ortası cok geniş gögsüm kenarlarda diyenleriniz var dı ya bu tamamiyle gögüs şekliyle alakalı orası kesin.
Sonuçta gögsünüz büyük olsa da ayrık olma ihtimali olacak.
Gecende halam doktora gitmiş ve kendisi senelrdir uyurken sırt üstü uyumaz direkt olarak gögüslerinin üstüne dogru yatar.Kendisinin gögsü büyüktür ama doktor devamlı bu şekilde uyudugundan gögsünün yayıldıgını söylemiş.Benim gögsüm cok ayrık degildir ve ben genelde gögüslerime abanarak yatarım alışkanlık geregi ve gögsümün arası ayrık degil tam ideal bence.
Bu görüşe gögüs saglıgı acısından karşı cıksanız da böyle bir gercek var.
Bir süre bu şekilde yatın ve şekilde degiştirdiklerini görün.Sonra gene sırt üstü yatarsınız.
Nurcum sen gögüs aranın boş olmasından bahsetmişsin ama bence bu olumsuz birşey degil.
Sebebine gelince gögsün mesela benim gögsümden daha belirgin duracaktır cünkü senin çatal denilen kısmın daha belirgin.Ben yanlış mı anladım?Gögsün büyümeye devam ederken ortada ki derinlik sayesinde daha da belirgin olacak...
Dengesizlik degil.Mesela annenin gögsü ve ya halanın ya da teyzenin gögüs şekillerini ögren kesin onlardan birine benzemiştir sonuçta.
Benimkiler mesela halama cekmiş onun ki büyük ama bir o çekmemiş zaten.
Gögüs şeklimiz gögsümün sivriligi aynı...
Cnm birde şu var bebekleri kundaga sardıklarında bazen vucutlarında şekil bozuklugu oluyor.
Annen seni kundaha sarmış mı?
Böyle bir tanıdıgım var da bu şekilde olan ondan sordum..
küçük göğüsleri niye bu kadar takıyosunuzki bakın carlizze teronunkilerde küçücük hiç tkmıyo küçük göğüs daha güzel bence
pardon o zaman sizde hiç yoksa ona bişe diyemem o hiç hoş deil tabi kafamçokkarıştı
pekı senın nasıl buyukmu yaa buyuk olupda bı tane memnun olan yok yaa valla verın bıze o zaman bızde ugrasmayız bu kadar gecen bı dogal gogus kucultmeye bakıyım dedım herkes sıkayet edıo sırt agrısı yapıo falan dıe valla en azından buyutmek daha mı kolay ne kucultme sansı daha az bız daha sanslıyız sankı kızlar ama orta beden de olanlara da ımrenmemek elde degıl demı 80 falan super olur yanıdelikafadulden