Kara sevda nedir?

Nispet yapar gibi değil, gerçekten olduğu için söylüyorum, teyzem evlilik planları yaparken, hiç bir neden gösterilmeden terk edildi. Ne telefonlara çıktı adam, ne de açıklama yaptı, ailesi kapı komşularıydı bir de onların bile hiç bir şeyden haberi yok. Bir ay sonra da başka biriyle evlendiği haberini aldı. Çökmüş berbat haldeydi, kilo verdi, saçları gitti. Etrafındakilerin ağzından avutacak bir laf bile çıkamıyordu, teselli etmeye kimsenin gücü yetmiyor, acısalar daha da kötü oluyor. Hani kara sevda tanımına gerçekten uyan bir durumdu. Çünkü hiç bir sorusuna cevap yok, neden ben diye düşünüyordu. Birden radikal karar aldı, o zamana kadar çalışmadığı halde ben çalışıcam böyle yaşayamam dedi. İş yerinde zorluklar çekti ama yılmadı, şikayet etmedi. Biri aşık oldu, aylarca peşinden koştı, her seferinde reddetti benim içim öldü kimseyi sevemem diye, eşi inadını kırdı en sonunda, geçen ay bir çocukları oldu sonunda nazar değmesin çok mutlular şimdi.

Benim hiç başına gelmeyen şeydir :) Ha bir de Barış abinin çok güzel bir şarkısı vardır :)

bir arkadaşım doğum yaptıktan sonra bana demişti ki, kara sevdaya düşmüş olanlara bebek tavsiye ediyorum, bunun üstüne sevgi yok anlamında demişti. ben de bir tek bunu biliyorum

kara Sevda kör olmak bence.. tutku gibi birsey..

sana zarar verdigini bilirsin, görürsün ama yinede o yolda inatla yürürsün, aci sana zevk verir.. yada kendini kandirirsin..

yanarsin sonundada kül oldugunla kalirsin.. sana ne Kadar kötülügü dokunsada o kisinin, hep iyi taraflarini görürsün..

Kara sevda gerçekten var maalesef.

geçen bende internette aratmıştım baktım karasevda olanlardaki özelliklerin hepsi bende var sonra burada konu açtım. arkadaşlar dedilerki seninki karasevda değil sen takıntı yapmışsın dediler. evet öyle galiba karasevda olsam şimdi karaları bağlayıp ağlıyor olurdum. sanırım karasevda birini çok sevip ondan vazgeçememek, bu uğurda hayatını mahvetmek.Allah ım inşallah karşıma öyle biri çıkarki bu son odunu hayırlısıyla unutup yeniden aşık olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…