Kara sevda nedir?

zipzip

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2008
2.376
1.363
448
Diğer
Kara sevda tam olarak nedir? Tek tarafli anlamina mi gelir yani karsiliksiz midir ille de?

Kara sevda tam olarak nedir? Tek tarafli anlamina mi gelir yani karsiliksiz midir ille de?
Kara sevda dedigin sey icinden cikilmaz birseydir onun icin kara delige dusmus gibi bisey onunu gorememek karanligi dusun oyle birsey seviyorsun ama bi ısik yok ole koru korune artik

kara sevda , kara sevda dedikleri daha ne olabilirki .Aklıma sadece bu şarkı geldi ,başka bir bilgimde yok bu konu hakkında .

Kara sevdadan önce saygıdan bahsedelim mesela. Açılan ama devamı yazılmayan konulardan. Ya da 30 sayfa yazdırılıp içi boşaltılan konulardan. Ne dersin zıp zıp??

cok saygili yorumlar aldim ya, daha da fazlasi gelsin diye yazmaya devam etseydim dimi? Ben burada kendimi daha iyi hissetme ümidiyle yazmistim o konuyu, daha kötü hissedeyim diye degil. Insanda konuyu tamamen anlatma arzusu birakmadilar ki!!

Kara sevdadan önce saygıdan bahsedelim mesela. Açılan ama devamı yazılmayan konulardan. Ya da 30 sayfa yazdırılıp içi boşaltılan konulardan. Ne dersin zıp zıp??

cok saygili yorumlar aldim ya, daha da fazlasi gelsin diye yazmaya devam etseydim dimi? Ben burada kendimi daha iyi hissetme ümidiyle yazmistim o konuyu, daha kötü hissedeyim diye degil. Insanda konuyu tamamen anlatma arzusu birakmadilar ki!!

Bilemedim anlat bakalim neymis konu

Benim bi kere tutuldugum hala eskisi kadar olmasada icimden atamadigim şey. Benimki tek tarafliydi ama ciftte olabilir.cok sevmek sevmekten kendine zarar vermek.dunyadaki en aci belkide en caresiz his.hastalik gibi birsey.

Valla kotu bisey bence..kendinden gectigin gozunun hicbisey gormedigii icinden ciklimayqn fena bi durum...allah dusman basina vermesin bence...bi kez yasadim ama oldum oldum dirildim...

Bence kendine zarar verecek kadar çok sevmek, çaresizlik...Mesela intihar edenler kara sevdaya düşmüş insanlar bence.

kara sevda diye birşey yoktur diyen çok bilmiş hanımlar yazdıklarımı iyi okusun.Benim teyzem 15 sene önce kara sevda hastalığına kapıldı biriyle birlikteydi hayatındaki ilk erkek okadar güzel bir ilişkileri vardıki birbirlerini çok seviyorlardı teyzem o adama aşıktı hayrandı hep evlilik planları kuruyordu ama bir gün sevdiği adamın evli olduğunu öğrendi dünya başına yıkıldı o güzel teyzem belinde altın sarı saçları olan gayet bakımlı olan o kadın o gün hayata küstü 15 senedir dışarı yüzü görmedi kendini odaya hapsetti önce saçlarını sonra dişlerini kaybetti hayata küstü kimseyle konusmadı doktora götürdük doktor bu vakanın çok sık görünmeyen bir vaka olduğunu kara sevda hastalığı oldugunu tespit etti daha sonra bende arastırdım nedir bu hastalık die doktorlar bu hastalığı şu şekilde bulmuşlar hastanın damarını tutarak tüm şehirleri saymaya başlamışlar sevdiği adamın şehrine geldiğinde ise normal atan nabız cok fazlaca hızlanmış.Yani bayanlar öyle atıp tutmayın öyle bir şey yok diye başımızdan geçen olay buMerak edenlere hala odadan çıkaramıyoruz.

sen doktorsun heralde daha iyi anlıyorsun bu işlerden ben yalan dolan bişey yazmadım doktorun dediğini anlattım.

Ayşegül aldinç'in söylediği,barış manço şarkısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…