Çok teşekkür ederim bende çok severim sizde böylemi yapıyorsunuzEllerine emeğine sağlık canım bu çorbayı çok severimSunumda çok güzel olmuş Yarışmada bol şans diliyorum
Etiket süper olmuş
Çok sağol canımEllerinize sağlık, yarışmada başarılar diliyorum
Evet canım böyle yaparız:)Çok teşekkür ederim bende çok severim sizde böylemi yapıyorsunuz
Ben hiç bilmiyorum bu çorbayı, hatta yarışmada tek bilmediğim tarif buEvet canım böyle yaparız:)
Benim babam bu çorbayı çok sever babaannem çok yaparmış.Annemin çorbası der:)Ben hiç bilmiyorum bu çorbayı, hatta yarışmada tek bilmediğim tarif bu
Kara mercimek, kırmızının karası mıNAVLEE
Aynen karası yerli mercimek deriz biz hatta daha lezzetli geliyor bize tadı yeşile göreBen hiç bilmiyorum bu çorbayı, hatta yarışmada tek bilmediğim tarif bu
Kara mercimek, kırmızının karası mıNAVLEE
Çok sağol canımCanım ellerine sağlık nefis görünüyor, yalnız tepsine bayıldım , kız birde senin annen kim burada
Yaaa gerçekten mi ne güzelyaa anne kız
Evet nohutlu da oluyor bize maşık yani meşk var bilirmisin kara mercimğe benziyor bide onunla yaparız aslında onunla ypacaktım da sonra vaz geçtim başka bi yarışmayaBenim babam bu çorbayı çok sever babaannem çok yaparmış.Annemin çorbası der:)
Biz bunu birde bulgurlu yaparız.Birde bu şekilde yapılıp içine birde nohut koyarız.Yani 3 şekilde yapılır.Çok güzel olur mutlaka denemelisin.
Yeşilin basık görüntüsü yok zaten, kırmızının görünümüne daha çok benziyor.Aynen karası yerli mercimek deriz biz hatta daha lezzetli geliyor bize tadı yeşile göre
Maş fasulyesi mi canım:)Evet nohutlu da oluyor bize maşık yani meşk var bilirmisin kara mercimğe benziyor bide onunla yaparız aslında onunla ypacaktım da sonra vaz geçtim başka bi yarışmaya
Aynen aktarlarda mutlaka oluyor yani bulgur,nohut,mercimek satan yerlerde:)Yeşilin basık görüntüsü yok zaten, kırmızının görünümüne daha çok benziyor.
Markette bakınacağım inşallah, buldum buldumbulamadım, açık erzak satan yerlerde bulurum sanırım
İnşallah bulursun canım olmadı yollayalım sanaYeşilin basık görüntüsü yok zaten, kırmızının görünümüne daha çok benziyor.
Markette bakınacağım inşallah, buldum buldumbulamadım, açık erzak satan yerlerde bulurum sanırım
Galiba o mercimek gibi dimiMaş fasulyesi mi canım:)
Evet mercimeği andırıyor.Tadı mercimekten biraz farklı:)Ben çorba ve pilavını yapıyorum.Çok faydalı olduğu için ama sık değil:)Galiba o mercimek gibi dimi
Çok faydalı gerçekten benimde aklıma düşer ama sonra unuturum bayadır yapmıyorumEvet mercimeği andırıyor.Tadı mercimekten biraz farklı:)Ben çorba ve pilavını yapıyorum.Çok faydalı olduğu için ama sık değil:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?