Teşekkürler zaten burada paylaşmak istemedim. Dosya yaptım sanıyordum. Olmamış. Umarım site yetkilileri siler bu resimleri ve ben de yeni dosya yapabilirim..Assyya buradan paylaşmasaydın, kurallarada aykiri sanirim.
Albüm oluştur izlediklerin görsun
Iyi olmana sevindim
Ve sonucun güzel görünüyor.
Mutluluğun daim olsun inşallah
Sizlere her gün yazmaya çalışacağım...
Msj at istersen mune ye yada kazen eTeşekkürler zaten burada paylaşmak istemedim. Dosya yaptım sanıyordum. Olmamış. Umarım site yetkilileri siler bu resimleri ve ben de yeni dosya yapabilirim..
Msj at istersen mune ye yada kazen e
Silerler...
MaşallahGünaydın arkadaşlarBugün çok daha iyiyim artık yataktan kalkarken de sorun kalmadı. Karnım dümdüz , bacaklarım inceliyor. Sadece fazla yürüyünce belim ağrı yapıyor.
Masallah hizli toparlanmissin insallah daha iyi olursunGünaydın arkadaşlarBugün çok daha iyiyim artık yataktan kalkarken de sorun kalmadı. Karnım dümdüz , bacaklarım inceliyor. Sadece fazla yürüyünce belim ağrı yapıyor.
Maşallah
Güzel ve hızlı atlatanlardansın. Karnin sanirim bazen düz bazen şiş oluyordur yinede. Kesi izin nasıl? Onu merak ettim.
Masallah hizli toparlanmissin insallah daha iyi olursun
Bende kesi izini merak ediyorum
Bende olmak istiyorum ama korkuyorumda bana biraz bilgi verirseniz çok sevinirimTeşekkürler Ayperim270 . Benim ameliyat tarihim 14 Nisan 2015. Ameliyat yaklaştı çok heyecanlıyım. Ameliyattan sonra burada her gün bilgi vermeye çalışırım...
İPEK2008 SANIRIM KİMSE BİZE YAZMIYOR:))) BENDE ARAŞTIRMA HALİNDEYİM HANGİ ŞEHİRDESİN UMARIM BİZDE BİR AN ÖNCE KARAR VERİRİZ ANLADIĞIM KADARIYLA ABARTILACAK BİR AĞRI VE RİSK YOK EN ÖNEMLİSİ İSE DOĞRU DOKTORU BULMAK VE NE İSTEDİĞİNE KARAR VERMEKBende olmak istiyorum ama korkuyorumda bana biraz bilgi verirseniz çok sevinirim
İPEK2008 SANIRIM KİMSE BİZE YAZMIYOR:))) BENDE ARAŞTIRMA HALİNDEYİM HANGİ ŞEHİRDESİN UMARIM BİZDE BİR AN ÖNCE KARAR VERİRİZ ANLADIĞIM KADARIYLA ABARTILACAK BİR AĞRI VE RİSK YOK EN ÖNEMLİSİ İSE DOĞRU DOKTORU BULMAK VE NE İSTEDİĞİNE KARAR VERMEK
İPEK2008 SANIRIM KİMSE BİZE YAZMIYOR:))) BENDE ARAŞTIRMA HALİNDEYİM HANGİ ŞEHİRDESİN UMARIM BİZDE BİR AN ÖNCE KARAR VERİRİZ ANLADIĞIM KADARIYLA ABARTILACAK BİR AĞRI VE RİSK YOK EN ÖNEMLİSİ İSE DOĞRU DOKTORU BULMAK VE NE İSTEDİĞİNE KARAR VERMEK
UNUTURSUN20 kendi kendimize gelin güvey olmaktan ziyade KK da yeni olmamızla alakalı söylediğin yere bakmayı düşünmemek sende daha tecrübeli bir üye olarak daha iyimser bir yaklaşımda bulunabilirdin amaç yardımcı olmaksa tabii :)Isterseniz kendi kendinize gelin güvey olmadan, konu sahibinin son etkinligine bakin, hem bu sadece daha akilli degil, ayni zamanda daha adil bir davranis sekli olur.
UNUTURSUN20 kendi kendimize gelin güvey olmaktan ziyade KK da yeni olmamızla alakalı söylediğin yere bakmayı düşünmemek sende daha tecrübeli bir üye olarak daha iyimser bir yaklaşımda bulunabilirdin amaç yardımcı olmaksa tabii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?