• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karın germe ameliyatı ve liposuction

Yeni oldugunuzu belirten bir cümle görmedim, ayrica öyle olsa bile bende bu konuda sizin kadar bilincliyim, yani tesadüfen sizin o sekilde yazdiginizi gördükten sonra konu sahibinin nickine tikladim.. ki bunu yapmaya bile gerek yok, bir insanin 24 saat burda olamayacagi gibi, her saniye biri soru sormusmu diye bakma gibi bir durumu söz konusu olamaz. Sorunuzun üstünden "kac gün" gecmis birde onu hesaplarsaniz, böyle adaletsiz, hem konu sahibini, hemde hitap seklinizle, digerlerini zan altinda birakan ithamlarda bulunmazsaniz, bende kendimi bu sekilde ifade etmek zorunda kalmam. MANTIKLI.

Not: Tabi amaciniz gercekten yardim almaksa.

Iyi aksamlar
Ya pardonda sen ne diyorsun ya ben anlamadım ben bir soru sordum CVp bekledim belki bugün belki Yarin gelir sen ne anlatıyorsun burda bana yani insanlar tartışmak için sebep Arıyor kendine başka işin Gücün MÜ yok konuyla ilgili bir CVp varsa yorum yap yoksa işine bak ... Ayrıca konu sahibine herhangi bir ithamda bulunmuyoruz hakaret mi ettik yargıladık mı ne haddimize lütfen bana yorum yazma rica ediyorum... Dediğim gibi konuyla ilgili bir şey söyleyeceksen her şekilde okurum veya CVp larım ama saptırmaya gereksiz Cümleler kurmaya gerek yok uğraşma .

Terbiyenizi takinin, ben size karsi saygimi nasil koruyorsam, hitap seklinizede (sen ne diyorsun, isine bak vs.) dikkat edin. Konuyu saptiran siz oldugunuz icin zaten yazma geregi duydum. Neyi hangi sekilde ima ettiyseniz, tekrar okursaniz, demek istedigimi anlayacaksiniz. Bir daha uyarma geregi duymadan sikayet edecegim. O yüzden son kez
iyi aksamlar.

Bu arada simdi baktim tekrar.. ben sizin yazinizi alinti yapmamisim, yani sizin uslubünüze "öncesinde" birsey yazmamisim, neden cirkinlesiyorsunuz? Siz nasil, ANLATMAK ISTEDIGIMI ANLAMAYARAK, birini korumaya calisiyorsaniz, bende tanimadigim bir insanin arkasindan cevap vermemekle suclanmasini istemiyorum, koruyorum, koruma tarzimida karsimdaki insan berlirliyor. Yoksa benim kime nasil yardimci oldugum her zaman ortada.

Terbiyenizi takinin, ben size karsi saygimi nasil koruyorsam, hitap seklinizede (sen ne diyorsun, isine bak vs.) dikkat edin. Konuyu saptiran siz oldugunuz icin zaten yazma geregi duydum. Neyi hangi sekilde ima ettiyseniz, tekrar okursaniz, demek istedigimi anlayacaksiniz. Bir daha uyarma geregi duymadan sikayet edecegim. O yüzden son kez
iyi aksamlar.
Etmezsen hayrım kalır nolur et. Beni de rahat Bırak bi zahmet daha dn bir bugün iki üye oldum musallat oldun ...Allah Aşkın'a el Çek yani

Etmezsen hayrım kalır nolur et. Beni de rahat Bırak bi zahmet daha dn bir bugün iki üye oldum musallat oldun ...Allah Aşkın'a el Çek yani

Nickin üzerine tiklama durumunu ögrendiniz nasil olsa, siz isterseniz benimkine bir tiklayin, bakin bakalim bugüne kadar yardimci olmaktan baska ne yapmisim, belki o zaman su terbiyenizden kendiniz utanirsiniz.

Nickin üzerine tiklama durumunu ögrendiniz nasil olsa, siz isterseniz benimkine bir tiklayin, bakin bakalim bugüne kadar yardimci olmaktan baska ne yapmisim, belki o zaman su terbiyenizden kendiniz utanirsiniz.
Hanım efendi bakın beni yanlış anladınız bende sizi yanlış anladım Heralde :)bunu düzeltelim tartışamaya gerek yok. Ben yeni üye oldum ve site bana biraz Karışık geldi. CVp vermiyorlar derken de kimseyi suçlayarak söylemedim sadece takıldım latife Yaptım yani sonuçta sizin Dediğiniz gibi insanlar 7/24 burda değiller. Diğer yorum yapan arkadaşta aynı şekilde latife yaptığına inanıyorum. Konuyu kapatalım ve Kırıcı olduysam istemeden cidden özür dilerim. Isterseniz sizle burda arkadaş olalım

Hanım efendi bakın beni yanlış anladınız bende sizi yanlış anladım Heralde :)bunu düzeltelim tartışamaya gerek yok. Ben yeni üye oldum ve site bana biraz Karışık geldi. CVp vermiyorlar derken de kimseyi suçlayarak söylemedim sadece takıldım latife Yaptım yani sonuçta sizin Dediğiniz gibi insanlar 7/24 burda değiller. Diğer yorum yapan arkadaşta aynı şekilde latife yaptığına inanıyorum. Konuyu kapatalım ve Kırıcı olduysam istemeden cidden özür dilerim. Isterseniz sizle burda arkadaş olalım

Söyledigim gibi, ben sizin mesajinizi dahi alinti yapmamisim, yani sizin yazisma tarzinizda basta kötü bir niyet zaten görmemisim, diger arkadasin imali bir sekilde latife yapmasi hos degildi. Siz nasil birisini korumaya calisiyorsaniz (bunu ben uslubünüze ragmen) anladim, sizin benim amacimin sadece birini koruma amacli olmasini görmemeniz üzücü. Neyse önemli degil, artik anladiysaniz.. Buraya hosgeldiniz umarim bir daha önce anlamaktan yana olursunuz ve aradiginiz yardimi burda bulursunuz.

Söyledigim gibi, ben sizin mesajinizi dahi alinti yapmamisim, yani sizin yazisma tarzinizda basta kötü bir niyet zaten görmemisim, diger arkadasin imali bir sekilde latife yapmasi hos degildi. Siz nasil birisini korumaya calisiyorsaniz (bunu ben uslubünüze ragmen) anladim, sizin benim amacimin sadece birini koruma amacli olmasini görmemeniz üzücü. Neyse önemli degil, artik anladiysaniz.. Buraya hosgeldiniz umarim bir daha önce anlamaktan yana olursunuz ve aradiginiz yardimi burda bulursunuz.
Teşekkür ederim:)) siz karın germe ameliyat-ı oldunuz mu birde ameliyattan sonra Vücutta ciddi Zayıflama oluyorum oluyorsa mesela kaç kilo gitti eğer bilgi verirseniz çok sevinirim ...

Ben olmadim, ama yakinim oldu, bir baska tanidigim icinde suan arastiriyorum..iyi, gercek anlamda isini bilen bir doktorun size diyecegi, vermek istediginiz/ verebildiginiz kadar kiloyu vermenizi, sonrasinda bu ameliyati olmanizi, ki bunu cogunluklada söylerler, söylemezse süphe duyun, cünki sonuc olmasi gerektigi kadar güzel olmaz, sonrasinda kilo verirseniz (benim yakinim gibi), yine ayni sorunla karsi karsiya kalirsiniz. Karin germede zaten fazla olan cilt gerilir, giderilebildigi kadar catlaklar giderilir. Bunun yag almakla birlikte bir uygulamasida (adi farkli geciyor) var, ama ondada o kadar cok yag alinmiyor, en sagliklisi, en güzel sonuc, sizin fazla kilonuzu verdikten sonra yapilan ameliyatla birlikte elde edilen sonuctur. Yukarda 2000 sayfalik bir karin germe topigi var, orda ameliyat olupta tecrübesini paylasanlar cok, isterseniz birde orda sorun..

Arkadaşlar bu forumda birbirinize sataşmaya gerek yok. :KK54:
Hepimiz bilgi edinmek için buradayız.
Lütfen kırıcı olmayalım.
Ameliyat olacak arkadaşların amacı belli. Bu ameliyatı olanlardan bilgi almak.
Lütfen kırıcı olmayın:KK54:

Bu arada ben 3,5 ay önce ameliyat oldum, tam karın germe ameliyatı v.s.. İyi ki olmuşum. :KK54:
Şu an durumumdan çok memnunum. Dikiş yerlerim baya iyileşti.Son kullandığım krem sayesinde dikiş yerlerinin ve göbek dikişlerinin rengi açılmaya başladı. Yarından itibaren de denize girmeye başlayacağım.
Yeni ameliyat olan ve olacak arkadaşlar: Korse giymeniz çok önemli. Korseyi 2 ay sürekli giyin.
:KK54:

Ben daha karar verme aşamasındayım istanbuldayım ama iyi bir doktor ve hastane tavsiyesi almak istiyorum aslında çok şey okudum bununla ilgili ama korku işte Geçmiyor :))

Ben İzmir de ameliyat oldum. Doktorum süper. Ben çok memnun kaldım. :KK54:
Korkuya gelince, ameliyat gününe kadar devam ediyor. O gün birden kesiliveriyor o korku denilen şey.

Bu ameliyat korkulduğu kadar felaket bişey değil. 2-3 hafta sonra dünyan değişiyor.
Daha önce olmadığıma çok pişmanım. Boşa vakit geçirmişim... :110:

Ben İzmir de ameliyat oldum. Doktorum süper. Ben çok memnun kaldım. :KK54:
Korkuya gelince, ameliyat gününe kadar devam ediyor. O gün birden kesiliveriyor o korku denilen şey.

Bu ameliyat korkulduğu kadar felaket bişey değil. 2-3 hafta sonra dünyan değişiyor.
Daha önce olmadığıma çok pişmanım. Boşa vakit geçirmişim... :110:
Tık ederim yardımcı olduğunuz için. Bende şu ana kadar okuduğum yorumlarda olumsuz bir şey göremedim. Biraz daha içim rahatladı diyebilirim. Şimdi olmaya karar verdim. Ama önce dediğim gibi İstanbul'da olan arkadaşlardan yanıt bekliyorum hangi doktor ve hastane...

Çoookkkkk teşekkür CVp Verdiğiniz için memnun musunuz birde Ücret ne kadar dı sigorta geçerli olmuyor bildiğim kadarıyla estetikte...
Rica ederim, sigorta estetik operasyonları karşılamıyor fakat özel sigortaların bazı teminatları ödüyor diye biliyorum. Iki hafta oluyor aml olalı henüz herşey için çok erken fakat doktorum bu konuda duayen kendisine güvenim sonsuz. Sevgiler

Rica ederim, sigorta estetik operasyonları karşılamıyor fakat özel sigortaların bazı teminatları ödüyor diye biliyorum. Iki hafta oluyor aml olalı henüz herşey için çok erken fakat doktorum bu konuda duayen kendisine güvenim sonsuz. Sevgiler
Bende doktorunuzu araştırdım evet Dediğiniz gibi herkes memnun sakıncası yoksa ameliyat için ne kadar Ücret gerekli teşekkür ederim tekrar.

Back
X