Assyya sanırım ist. de yaşıyorsun ameliyat için izmiri tercih etme nedenin dr. için mi oldu?Bodrum dayım ben şimdi Dr.Mehmet Mutaf acıbadem has. göreve başlamış çok ünlü bir cerrah ancak ilk görüşme ücreti dahi 500 tl senin ameliyatların ne kadara mal oldu eski karnın çok mu vardı sonuçtan memnun olmana sevindim umarım o duyguyu bende birr an önce yaşarım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Karın germe ameliyatı ve liposuction
- Konu Sahibi Assyya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Assyya sanırım ist. de yaşıyorsun ameliyat için izmiri tercih etme nedenin dr. için mi oldu?Bodrum dayım ben şimdi Dr.Mehmet Mutaf acıbadem has. göreve başlamış çok ünlü bir cerrah ancak ilk görüşme ücreti dahi 500 tl senin ameliyatların ne kadara mal oldu eski karnın çok mu vardı sonuçtan memnun olmana sevindim umarım o duyguyu bende birr an önce yaşarım
Hayır İstanbul'da değilim. İzmir bana yakın olduğu için ve en önemlisi doktorumu bildiğim için İzmir de ameliyat oldum.Kombi ameliyat oldum, karın germe, lipo ve yüzümde bazı işlemler yapıldı. Yani yalnız karın germe değildi.Benim karnım çok yağlı ve şişti. Hiç mutlu değildim artık dışarı çıkmak istemez hale gelmiştim.
Aradan 3,5 ay geçti henüz sonuçtan çok memnunum. Artık dar pantolonlar giyebiliyorum. Sosyal yaşantıma renk geldi...
Bodrumda isen İzmir 'i de düşünebilirsin. İzmir'de çok iyi doktorlar var. Ben İzmir'e 200 km uzakta yaşıyorum. Ameliyattan 5 gün sonra evime döndüm.
Fiyatlar doktora göre değişiyor. Doktorla konuşup pazarlık yapmak gerekiyor.
Merhaba izmirde kimsde oldunuz ameliyatı? Ve ne kadara?Merhaba Ayperim
Teşekkür ederim çok iyiyim. 15 Nisan günü ameliyat oldum 250 km yolum olduğundan 4 gün hastanede kaldıktan sonra evime döndüm. Hemen hemen hiç ağrım yok, evin içinde çok rahat hareket ediyorum. Uzanırken ve kalkarken biraz ağrıyor o kadar.
Doktoruna güveniyorsan bu ameliyattan hiç korkma. Bu kadar kolay olduğunu bilsem daha önce olurdum.
Ayrıca o kocaaamann yağlı göbekten ve o korkunç görüntüden kurtuldum. Öyle mutluyum ki anlatamam. Popom da bacaklarım da çok güzel oldu.
Merhaba, sizi izlemeye alıyorum sürecimi oradan inceleyebilirsiniz aml teknik detaylarına çok takılmayan işin o kısmını bilirsek hiçbir ameliyatı olamayız :)) cesaretimiz kırılır sonuca odaklanın. SevgilerMerhaba iyi akşamlar, okuduğum kadarıyla Ercan Karacaoğluna ameliyat olmuşsunuz, ben de 1 nisanda lazer liposuction olacağım. Nasıl memnun musunuz ne kadar sürede sonuç alınıyor acaba? Yardım edin lütfen çok korkuyorum zuzu53
İzmir mi? Kaça anlaşdınız?Merhaba iyi akşamlar, okuduğum kadarıyla Ercan Karacaoğluna ameliyat olmuşsunuz, ben de 1 nisanda lazer liposuction olacağım. Nasıl memnun musunuz ne kadar sürede sonuç alınıyor acaba? Yardım edin lütfen çok korkuyorum zuzu53
Ahmet seyhan muayne ücreti almıyor birde prof. Sanırım onda aneliyatı olucam önümüzdeki hafta görüşmeye gidicem ama artık herhLde eylüle kaldı