• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karın germe ameliyatı ve liposuction

Bugün çok iyiyim hiç ağrım kalmadı. Artık yataktan kalkarken de sorun yok ve zorlanmıyorum. Lipo yapılan yerlerde ve deliklerde de ağrı sızı kalmadı:KK54:
Yarın İzmir 'e yolculuk var. Doktorum Prof.Dr. Ahmet SEYHAN 10 gün sonra muayenesinde karnıma ve yüzüme bakacak. :-)

Burada resimler nasıl paylaşılıyor bilmiyorum. Denemeye başlıyorum umarım yapabilirim.:KK24:

Assyya Assyya buradan paylaşmasaydın, kurallarada aykiri sanirim.
Albüm oluştur izlediklerin görsun

Iyi olmana sevindim
Ve sonucun güzel görünüyor.
Mutluluğun daim olsun inşallah

Assyya Assyya buradan paylaşmasaydın, kurallarada aykiri sanirim.
Albüm oluştur izlediklerin görsun

Iyi olmana sevindim
Ve sonucun güzel görünüyor.
Mutluluğun daim olsun inşallah
Teşekkürler zaten burada paylaşmak istemedim. Dosya yaptım sanıyordum. Olmamış. Umarım site yetkilileri siler bu resimleri ve ben de yeni dosya yapabilirim..

Günaydın arkadaşlar:KK54: Bugün çok daha iyiyim artık yataktan kalkarken de sorun kalmadı. Karnım dümdüz , bacaklarım inceliyor. :KK54: Sadece fazla yürüyünce belim ağrı yapıyor.

Günaydın arkadaşlar:KK54: Bugün çok daha iyiyim artık yataktan kalkarken de sorun kalmadı. Karnım dümdüz , bacaklarım inceliyor. :KK54: Sadece fazla yürüyünce belim ağrı yapıyor.
Maşallah
Güzel ve hızlı atlatanlardansın. Karnin sanirim bazen düz bazen şiş oluyordur yinede. Kesi izin nasıl? Onu merak ettim.

Maşallah
Güzel ve hızlı atlatanlardansın. Karnin sanirim bazen düz bazen şiş oluyordur yinede. Kesi izin nasıl? Onu merak ettim.

Teşekkürler. Evet baya hızlı gidiyor.:KK54: Karnım çok az şişti. Şimdi hiç şişmiyor buna ben de hayret ediyorum.
Kesi izimi henüz görmedim. Yeni korsem bedenim güzelce temizlendikten sonra cumartesi günü giydirildi. Perşembe ilk defa duş almayı düşünüyorum. Kesi izimi görünce sizlere yazarım yine..

Bende olmak istiyorum ama korkuyorumda bana biraz bilgi verirseniz çok sevinirim
İPEK2008 SANIRIM KİMSE BİZE YAZMIYOR:))) BENDE ARAŞTIRMA HALİNDEYİM HANGİ ŞEHİRDESİN UMARIM BİZDE BİR AN ÖNCE KARAR VERİRİZ ANLADIĞIM KADARIYLA ABARTILACAK BİR AĞRI VE RİSK YOK EN ÖNEMLİSİ İSE DOĞRU DOKTORU BULMAK VE NE İSTEDİĞİNE KARAR VERMEK

İPEK2008 SANIRIM KİMSE BİZE YAZMIYOR:))) BENDE ARAŞTIRMA HALİNDEYİM HANGİ ŞEHİRDESİN UMARIM BİZDE BİR AN ÖNCE KARAR VERİRİZ ANLADIĞIM KADARIYLA ABARTILACAK BİR AĞRI VE RİSK YOK EN ÖNEMLİSİ İSE DOĞRU DOKTORU BULMAK VE NE İSTEDİĞİNE KARAR VERMEK

Isterseniz kendi kendinize gelin güvey olmadan, konu sahibinin son etkinligine bakin, hem bu sadece daha akilli degil, ayni zamanda daha adil bir davranis sekli olur.

Evet bize CVp veren yok ama bende Bayağı araştırdım tereddütüm İstanbul'da iyi bir hastane ve doktorlarla ilgili bilgi sahibi Değilim o Yüzden burdan yazıyorum .istanbulda karın germe ameliyat-ı olanlar hastane ve doktor bilgisi verirse çok sevinirim ... Ama senin de Dediğin gibi genelde yaptıran herkes çok memnun eeee bakalım Gül'ü seven dikenine katlanır :))

Isterseniz kendi kendinize gelin güvey olmadan, konu sahibinin son etkinligine bakin, hem bu sadece daha akilli degil, ayni zamanda daha adil bir davranis sekli olur.
UNUTURSUN20 kendi kendimize gelin güvey olmaktan ziyade KK da yeni olmamızla alakalı söylediğin yere bakmayı düşünmemek sende daha tecrübeli bir üye olarak daha iyimser bir yaklaşımda bulunabilirdin amaç yardımcı olmaksa tabii :)

UNUTURSUN20 kendi kendimize gelin güvey olmaktan ziyade KK da yeni olmamızla alakalı söylediğin yere bakmayı düşünmemek sende daha tecrübeli bir üye olarak daha iyimser bir yaklaşımda bulunabilirdin amaç yardımcı olmaksa tabii :)

Yeni oldugunuzu belirten bir cümle görmedim, ayrica öyle olsa bile bende bu konuda sizin kadar bilincliyim, yani tesadüfen sizin o sekilde yazdiginizi gördükten sonra konu sahibinin nickine tikladim.. ki bunu yapmaya bile gerek yok, bir insanin 24 saat burda olamayacagi gibi, her saniye biri soru sormusmu diye bakma gibi bir durumu söz konusu olamaz. Sorunuzun üstünden "kac gün" gecmis birde onu hesaplarsaniz, böyle adaletsiz, hem konu sahibini, hemde hitap seklinizle, digerlerini zan altinda birakan ithamlarda bulunmazsaniz, bende kendimi bu sekilde ifade etmek zorunda kalmam. MANTIKLI.

Not: Tabi amaciniz gercekten yardim almaksa.

Iyi aksamlar

Back
X