• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karın germe ameliyatımdan hemen sonra karın kaslarım açılmış.

Turkish Delight

beni yaradan,elbet yolumu gösterir.
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
3.300
3.460
133
Kafam darmaduman ameliyat olalı 42 gün oldu ama karnım dümdüz değil ilk günlere dümdüz olan karnım sonra mideli oldum alt düz mide tarafı şiş.Kendi doktorum bana orada yag vardır derken başka bir uzman karın kaslarınızın dikişleri gevşemiş açılma olmuş dedi kafam allak bullak bir operasyon daha geçirmek istemiyorum.

merhaba ben karın germe ve liposuction ameliyatı olmak istiyorum Muharrem demiroğullarında bu ameliyatı olan varmı Ankarada yaşıyorum yardımcı olurmusunuz

Cok gecmis olsun karin germede boyle sikintilar oldugunu duymamistim acaba tam karin germemi yoksa mini mi oldunuz bende karin germe ve gogus kucultme liposaksin oldun 2.hatfam benim karin germe mini oldu tabi sozde mini kesik bana gore tam karin germeyle ayni boyutta sadece gobek deligine dokunmuyorlar ama ameliyat dikisim cizgi seklinde kendiliginden eriyen dikismis insallh oyle bir sorunla karsilasmayiz tekrar cok gecmis olsun

Cok gecmis olsun karin germede boyle sikintilar oldugunu duymamistim acaba tam karin germemi yoksa mini mi oldunuz bende karin germe ve gogus kucultme liposaksin oldun 2.hatfam benim karin germe mini oldu tabi sozde mini kesik bana gore tam karin germeyle ayni boyutta sadece gobek deligine dokunmuyorlar ama ameliyat dikisim cizgi seklinde kendiliginden eriyen dikismis insallh oyle bir sorunla karsilasmayiz tekrar cok gecmis olsun
canım cok teşekkür ederim.Tam germeydi benimkisi.dikkat ett ağır kaldırma 1 bucuk ay benimkisi liposuctin olmadıgı için mide bölgemde yağlanma da olabilir diye düşünüyorum.liposuctin yaptırıcam cnm

canım cok teşekkür ederim.Tam germeydi benimkisi.dikkat ett ağır kaldırma 1 bucuk ay benimkisi liposuctin olmadıgı için mide bölgemde yağlanma da olabilir diye düşünüyorum.liposuctin yaptırıcam cnm
Keske dr un lipo yapip oyle gerseymis ki bide tam germe olmussun sende bu sorunun hic olmamasi gerekiyordu ben lazer lipo ve normal liposaksin ayni anda oldum sende dikkat et kendine inşaallah istedigin sonuca ulasirsin

Keske dr un lipo yapip oyle gerseymis ki bide tam germe olmussun sende bu sorunun hic olmamasi gerekiyordu ben lazer lipo ve normal liposaksin ayni anda oldum sende dikkat et kendine inşaallah istedigin sonuca ulasirsin
amin canım germe ile iş bitmiyor orada yağlanma varsa ortaya çıkıyor maalesef.

Back
X