Herkese merhabalar...
2,5 yıl oldu ameliyat olalı ve sağ mememde kapsül oluştu(digerine göre daha sert)son 6 ayda farkedebildim birden cıkıverdi bu durum ...
arkadaslar aranızda bu ameliyatı olupta memesinde kapsül oluşan oldumu ??
ben doktora kapsül olursa ne olur diye sordugumda kas altı yapıldıysa ameliyat kapsül olsada bişi olmaz sizi rahatsız etmez demişti.
kapsul olusmaması ıcın cokmu bastırarak masaj yapmamız gerekıyor?bırde dıkıslerın oldugu yerlere bastrmakmı gerekıyor kapsulu engellemek ıcın oyle duymustum?
Çok Geçmiş olsun Doktorunuzla görüştünüz mü ne yapmanız gerektiğini söyler muhakkak demekki yıl yada ay geçmesi Kapsül oluşumunda Etkili Değilmiş Bunu Anlamış Olduk
Herkese merhabalar...
2,5 yıl oldu ameliyat olalı ve sağ mememde kapsül oluştu(digerine göre daha sert)son 6 ayda farkedebildim birden cıkıverdi bu durum ...
arkadaslar aranızda bu ameliyatı olupta memesinde kapsül oluşan oldumu ??
miks slm senin şu resimlerini gördükçe yaptırasım geliyo çok güzel olmuş çok.
venue sana sormak istediğim bişi var profiline baktım sanırım aynı meslekteniz (muhasebeci) ben olursa bu ay yaptırmak istiyorum ama öle 10 gün filan izin alamam işimizde masa başı oldugu için sence 3 4 güne işe dönüp kimse çakmadan işlerime devam edebilirmiyim.
canım bastırarakmı yapılması gerekli onu bilmiyorum amelşyat olan ark daha ii bilir ama masaj çok büyük ölçüde kapsül olayını engelliyomuş
ayyy çok fena ya 10gün asla izin alamam şu iş yogunlugunda bide benim 2 yaşında oglum var.benim doktorda koltuk altı dedi 5 güne dönebilirmiyim dediğimde işe 3 günde iyileşirsin demişti.bi sürü durumu ayarlamam gerekiyo bide gizli saklı yapıcam bu işi bak yine daraldımm:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?