ibiscim slm bende 5 gün filan ayırabilirim işte senin gibi çarşamba olup pazartesi dönebilsem çok ii olur yoksa işyerimde krız yaşanır.Gerçi daha karar bile veremedim sonrasından korkuyorum en çok ya yeniden ameliyat olmam gerekirse diye.vazgeçmeye çalışıyorum oda olmuyo konu okumaktan beynim dışına çıktı resmen geceleri rüyalarımda gündüzleri aklımda eşimde saolsun saçmaladıgımı düşünüyo böyle saçma şey için insan bıçak altına yatrmıymış anlamıyo beni tatil rezarvasyonu yaptırdık inan ki şimdiden silikonlu bikini aramaya başladım hayatım hep böle geçti bundan sonrada böle olsun istemiyorum artık.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kapsül
- Konu Sahibi venue
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ibiscim slm bende 5 gün filan ayırabilirim işte senin gibi çarşamba olup pazartesi dönebilsem çok ii olur yoksa işyerimde krız yaşanır.Gerçi daha karar bile veremedim sonrasından korkuyorum en çok ya yeniden ameliyat olmam gerekirse diye.vazgeçmeye çalışıyorum oda olmuyo konu okumaktan beynim dışına çıktı resmen geceleri rüyalarımda gündüzleri aklımda eşimde saolsun saçmaladıgımı düşünüyo böyle saçma şey için insan bıçak altına yatrmıymış anlamıyo beni tatil rezarvasyonu yaptırdık inan ki şimdiden silikonlu bikini aramaya başladım hayatım hep böle geçti bundan sonrada böle olsun istemiyorum artık.
Canım Yaa Hiç bu kadar Dert edip Büyütülecek Bir Operasyon Değil Doktorunu İyi Seç İçine sinsin Doktorunla Birbirinizi Anlayın derisi Kolay Kimsenin lafına Sözüne Bakama Dinleme Eşin olsun Kardeşin olsun Saçma Gelecek manasız gelecek seni Anlamalarını bekler Çookkk Beklersin Bak Tatile çıkacaksın Nelerle uğraşıyorsun Süngerli bikini o şu Bu detaylarla Boğulma Hakkında hayırlısı Olsun Karar VER ÜZÜNTÜDEN Kurtul hayatım Ben 5 AY ÖNCE ÖYLE YAPTIM :81:
ibiscim slm bende 5 gün filan ayırabilirim işte senin gibi çarşamba olup pazartesi dönebilsem çok ii olur yoksa işyerimde krız yaşanır.Gerçi daha karar bile veremedim sonrasından korkuyorum en çok ya yeniden ameliyat olmam gerekirse diye.vazgeçmeye çalışıyorum oda olmuyo konu okumaktan beynim dışına çıktı resmen geceleri rüyalarımda gündüzleri aklımda eşimde saolsun saçmaladıgımı düşünüyo böyle saçma şey için insan bıçak altına yatrmıymış anlamıyo beni tatil rezarvasyonu yaptırdık inan ki şimdiden silikonlu bikini aramaya başladım hayatım hep böle geçti bundan sonrada böle olsun istemiyorum artık.
canım, ben çok dırdırlandım küçük oldu diye, kızlar biliyolar ama ona rağmen ilk günkü tepkimle aynı düşünüyorum, NİYE DAHA ÖNCE YAPTIRMADIM BEN BUNU!!! bence hiç büyütecek birşey değil.
tabiki her operasyon risktir, Allah korusun ama kötü düşünmemek lazım, iyi bir doktor, iyi bir hastane olmalı mutlaka.
eşinin böyle düşünmesi de çok hoş bence, yaptır yaptır diyen biri olsa ben sinir olurdum kesinlikle! ama yapılsa da hiç üzülüceni sanmıyorum doğrusu
kızlar çok çok çok saolun bende sizin kadar cesaretli olabilmeyi çok istiyorum ama biraz garantici bi yapım var sanırım eşimide takmıyorum ben karar versem onun çok hoşuna gidicegine eminim çünkü zatende bu ameliyatı onun için degıl kendim için istiyorum çünkü arkadaşlarımın yanında bile soyunamıyorum çamaşır magazasından sinir olup çıkıyorum bikinilerim hep destekli yolda yuruken herkes bana bakıyo gibi geliyo psıkolojimi en iyi siz anlarsınız işte
benim 10 gunlük tatile denk geldigi için yaya yaya cektim acımı sanırım :) şaka bi yana herkeste değişiyo agrı olayı bir arkadasım 2.gunde zımba gibiydi...benim 3 gun cok zor gecti ama 10 gun evde olmak ii gelmişti..herneyse sen yinede 4 gün fln ayarla baktın cok cok iyisin 3.gunde iş bası yaparsın...şimdiden gecmiş olsun ..
çok tskler canım.
ayyy çok fena ya 10gün asla izin alamam şu iş yogunlugunda bide benim 2 yaşında oglum var.benim doktorda koltuk altı dedi 5 güne dönebilirmiyim dediğimde işe 3 günde iyileşirsin demişti.bi sürü durumu ayarlamam gerekiyo bide gizli saklı yapıcam bu işi bak yine daraldımm:18:
merhaba canım. 3. gün 5. gün işe gidebilirsin ama insan çok çabuk yoruluyor. ilk bir haftayı ayarlamak lazım sanırım. 8-5 mesai yaptığın bir ,işin varsa çok zor. benim idare edilebilir bir işim var. 4. gün başladım işe gitmeye. iki üç saat durup eve gelip uyuyordum hemen. bunu hesaba katında sonra zor durumda kalmayın.