Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dren icerideki pis kanin temizlenmesini sagliyor onemli bisi,benim drenlener cikarildiktan sonra bile iceride kan birikmis diye kanamam oldu ve tekrar ameliyat oldum. Drenler aci verici ama kesinlikle kalmali
Çok zorulu bir süreç olmuştur Allah kimsenin başına vermesin. Benim 3. gün alınacaktı baktım kanamam devam ediyor 5. gün aldırdım iyi ki de öyle yapmıştım..teşekkürler, benim göğsümde asimetri vardı solda 250 sağda 300cc var, göğüs dokum çok çok azdı sanırım zorlanmış baya sağ göğsüm, drenler bende 2 gün kalmasına rağmen çıkartıldıktan sonra , sağ göğsüm diğerine göre fazla şiş ve ödemliydi, doktorum vücut atar dedi fakat 1 hafta içinde dikişlerimde kanama oldu az az, sürekli kontorole gittim durmadı ve doktor tekrar ameliyat yapıp içindeki kanı temizledi protez tekrar çıkartıldı.
Baya gecmis konunun arkasindan ama 7sinde ameliyat oldum drenlerim bugun cikti eve geldim sol gogsumde kanama vardi normalmi kizlar acil cevap
Bisey olmaz dedi ama sutyeninde cikmamasi gerek sutyeni yikamam lazim napcagimi sasirdim yani acip gazli bezde koyamiyorum bayiliveririm diyeKanama ne kadar oluyor o önemli . Bence doktorunuzla iletişime geçin.
Bisey olmaz dedi ama sutyeninde cikmamasi gerek sutyeni yikamam lazim napcagimi sasirdim yani acip gazli bezde koyamiyorum bayiliveririm diye
Canım birtane sporcu südyen al yedek diyetini kururken onu tak sorun olmuyor benim doktorum 15 gün sonra sporcu sudyenine geçebilirsin dedi o sürede diyerini taktım sorun olmuyorBisey olmaz dedi ama sutyeninde cikmamasi gerek sutyeni yikamam lazim napcagimi sasirdim yani acip gazli bezde koyamiyorum bayiliveririm diye
Bana diren takılmadı hem dikleştirme hemde silikon yapıldı bence boşa endişenBenim drenler 6. gün çıktı ve hala kanamam olması gereken miktardan fazlaydı.Doktorum artık çıkartılsın demiş .Bildiğim kadarıyla drenlerin çok uzun süre kalması da iyi birşey değil.
Kendini salmasin diye sanirim surekli takmak gerekiyomus ya ... Bide medikal sutyen afedersiniz ona verdigim parayla 30tane sporcu sutyeni alirdimNeden çıkmaması gerekiyor ki? Birkaç saatliğine çıksa birşey olmaz sanırım. Ben gün içinde yıkayıp tekrardan giyiyordum , zaten havalar sıcak çabuk kuruyor çamaşırlar.
Tamam canim cok sagol fikir verdigin icinCanım birtane sporcu südyen al yedek diyetini kururken onu tak sorun olmuyor benim doktorum 15 gün sonra sporcu sudyenine geçebilirsin dedi o sürede diyerini taktım sorun olmuyor
Benim doktorum masaja gerek yok dedi silikon pütürlü olduğu için kendi kendine masaj yapıyo dedi ne derece doğru bilemedimPeki masaja kacinci gunde gectiniz benim 5.gunum dus alip masaj yapabilirsin dedi siz nasil masaj yapiyosunuz ve faydasi varmi kisceler
Benimkide puturlu canim ama sanirm odemi bi an once atsin diye yap dedi bi ay sonra dugun var cunkuBenim doktorum masaja gerek yok dedi silikon pütürlü olduğu için kendi kendine masaj yapıyo dedi ne derece doğru bilemedim
Kendini salmasin diye sanirim surekli takmak gerekiyomus ya ... Bide medikal sutyen afedersiniz ona verdigim parayla 30tane sporcu sutyeni alirdim
Bazı doktorlara şaşırıyorum burada ki çoğu operasyon geçirenlerin çoğunun protezi pütürlü yüzey. Hepsi de masaj yaptı. Belkide açıklamayı yanlış anlamışsınızdır. Silikon kendi kendine masaj yapmaz. Sadece pütürlü yüzey protezlerde komplikasyon oluşumu daha az olduğundan masaja gerek kalmaz anlatımına yuvarlamaya çalışmış olabilir doktor. Hep işleri oluyorya yoksa protezin gendü gendüğe masaj ettiği nerde görülmüşBenim doktorum masaja gerek yok dedi silikon pütürlü olduğu için kendi kendine masaj yapıyo dedi ne derece doğru bilemedim