Reel hayatta da aşağı yukarı sorduğum 10 kişiden en az 7 si kreş diyor.bence kres en mantiklisi sosyallesmis olur arkadasligi tanir hemde guvendiginiz yer varmis bu arada masallah ne guzel ilminizi arttirmissiniz :)
Kuran kursu ogreticiligi için direk atanip kadrolu olmak şart değil. Ücretli öğretmenlik gibi 'fahri öğretici' diye bir kavram var. Ve bunun için çok çok iyi bir puan yapmam gerekli değil. Kpss puanım erken kadroya geçmemi sağlar sadece... Ve 1.5 yıldır staj yapmış olacağım ve hocam 'fahri görev' için bana kefil olacağı için isim kolay..Siz su an hem okuyor hemde staj yapiyosunuz degil mi. Okul bitince de kpss ye giriceginizi soylemissiniz galiba. Merakimi mazur gorun daha kpss ye girmeden atanacaginizin planini yapiyorsunuz puanlar mi dusuk acaba kesin gozuyle bakiyorsunuz. Sordugunuz seye cevap veremedim cunku belki de kpss de yeterli puani alamicak kiziniza kendiniz bakicaksiniz
Kayinvalidem benim açımdan çok avantajlı yemek temizlik yapacağı için ama dedigim gibi endişelerim varK V den baksın bence zaten yarım gün.sakinan göze çöp batar illaki birseylerle karşılaşacak.iyi kötü öğrenme yolu bu.
Anladim, cocuk bakimi konusunda henuz bir fikrim yok birkac sene icinde beni saricak ama bu telaslar :) kolay gelsin simdidenKuran kursu ogreticiligi için direk atanip kadrolu olmak şart değil. Ücretli öğretmenlik gibi 'fahri öğretici' diye bir kavram var. Ve bunun için çok çok iyi bir puan yapmam gerekli değil. Kpss puanım erken kadroya geçmemi sağlar sadece... Ve 1.5 yıldır staj yapmış olacağım ve hocam 'fahri görev' için bana kefil olacağı için isim kolay..
Ahh o abur cubur konusunu sormayın.Konuyu çocuk bakımı sorulan kısma kadar okudum. Şahsi fikrim kreş. Akraba elinde büyüyecekse büyüten kişinin kendini yetiştirmiş olması gerekiyor ki bazı alışkanlıkları kazandırabilsin. Genelde yanlış eğitiliyor, kıyılamayıp milyon tane oyuncak alınıyor, abur cubura alıştırılıyor, televizyon çok izletiliyor, büyükler çocuğun seviyesine inip onunla muhabbet edemiyor. Şu an aklıma gelen en basit sorunlar.
Arkadaş konusunda ise bazen yanlışları söylemeye çekinilebiliyor, kızını nasıl yetiştirdiğini gördüyseniz ona göre karar verebilirsiniz. Sadece sabır çocuk bakmak için yeterli değil.
Guvenecegim bir bakıcı zor. En an 2-3 yıl tanımış ve anneliginj görüp guvenebilecegim biri olmasi lazim ki o da başka yokarkadaşına ya da kreşe vericeğin parayı güvenebileceğin bi bakıcıya versen olmaz mı? pedagojik eğitim almış birileri vardır belki
Çocuğa kim bakacak konusu ayrı zor. Cocugumdan nasıl ayrı kalacağım durumu daha zorAnladim, cocuk bakimi konusunda henuz bir fikrim yok birkac sene icinde beni saricak ama bu telaslar :) kolay gelsin simdiden
Canim her durum da bu risk var.ha şahsım adına kimseyle aynı evde uzun süre kalamam muhakkak sorun çıkıyor.kızım 22 aylık çalıştığım yerin kresin de memnunum. Bence yarım gün bakabilecek güvenilir bakıcı da bulabilirsinKayinvalidem benim açımdan çok avantajlı yemek temizlik yapacağı için ama dedigim gibi endişelerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?