Neyse boşver olan olmuş. Başka bişeyler alırsın o mağazadan.Işte kendi aptalligima yaniyorum zaten..
her gelen elbiseyi soruyordu.. bi de 44 beden tek kalmı , çalışan da en cok satılan model ayiramam kesinlikle dedi.
Elbise bulamayacagim korkusundan bi anda dedim kapora birakayim diye
Bluz pantolon falanda mı yokElbise dışında birsey satmiyorlar ne yazik ki.. o degil, magazadan 100 liraya alabilecegim elbise de yok..
İstanbulda mısınBilemedim, bugün sağlıklı düşünemiyorum sanırım. Hakikkaten nasil yardımcı olacaktiniz ki...
Belki 500 çokmuş, şuralardan daha ucuz elbise bulabilirsin vs. biseyler yazan çıkar..
İstanbulda mısın
dugune gitmemek iyi fikirmis :)
Yer altı çarşısına da baktın mı orası uygundur[QUOTE
Evet, bugun Bakırköy civarında dolandım. Cok pahaliydi..
Istanbulda yaşamıyorum ama fatihti sanirim oralara baksanız bulabilirsiniz.[QUOTE
Evet, bugun Bakırköy civarında dolandım. Cok pahaliydi..
Yakin birileriyle git yine dükkana. Mutlaka sana yakışan güzel bir tane bulursun fikir al yakinindan.100 tl yanmasın. Hiç olmadı abiue çanta ya da pantolon, ceket
, tunik tarzı birseyler vardır onlardan bakarsın.
Bakmadim oraya, aklima gelmedi.Yer altı çarşısına da baktın mı orası uygundur
Evet o sokaklar çok pahalı. Fırsatın olursa yer altı çarşısına bak ben hep ordan alırım. Modeller güzel pazarlık da yaparsınBakmadim oraya, aklima gelmedi.
Kime sorsam herkes Bakırköy dedi. Su carousel karsindaki sokaklari soyledi. Evet cesit cesit var ama cok pahali.
ben bugün 3000 liraya elbise denedim ya:)
Cemil İpekçi mi dikmiş.Bu ne fiyat.Nişanlık mı?İnsanlar çıldırmış olmalı diyeceğim ama alıcısı var demekki bu kadar kazıklayabiliyorlar insanlarıBakmadim oraya, aklima gelmedi.
Kime sorsam herkes Bakırköy dedi. Su carousel karsindaki sokaklari soyledi. Evet cesit cesit var ama cok pahali.
ben bugün 3000 liraya elbise denedim ya:)