kapora hk.

Didar62

Guru
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
554
93
Merhabalar,

Kuzenimin düğünü icin bugün elbise bakmaya çıktım, gün boyu mağaza bakmaktan o kadar yoruldum ki, en son bi magazada, giydiğim bi elbiseyi begendigimi sandım..
Yanimda o kadar para yoktu ve bir de annem de görsün istedim. Bu nedenle magaza gorevlisine elbiseyi yarin gelip alacağımı soyledim ama ayirmiyorlarmis ben de kapora teklif ettim. 100 tl kredi karttan çektirdim eve geldim. Fotoğrafları kime gosterdiysem kimse begenmedi. Şimdi düşünüyorum da ben de begenmedim aslinda. Lanet pahalılık ve yine lanet beden bulamama problemleri yüzünden mağaza dolanmaktan bitap düştüm.

Şimdi verdigim kapora ancak bisey satin alırsam yanmayacak, ama magazada abiyeden başka bi iğne bile satılmıyor, ve elbiselerin en kötüsü 500den başlıyor.
Suan saçma sapan bi ruh halindeyim. Düğüne gitmesem nasil olur diye düşünmeye basladim artık. Takı vs minimum 1000 liraya patlayacak bana.
Sizce neler yapabilirim? Ucuz yollu nasil halledebilirim? Kapora icin ise yapabilecegim bisey yok degil mi?

Değerli Fikirlerinizi bekliyorum.

Işte kendi aptalligima yaniyorum zaten..
her gelen elbiseyi soruyordu.. bi de 44 beden tek kalmı , çalışan da en cok satılan model ayiramam kesinlikle dedi.
Elbise bulamayacagim korkusundan bi anda dedim kapora birakayim diye

Işte kendi aptalligima yaniyorum zaten..
her gelen elbiseyi soruyordu.. bi de 44 beden tek kalmı , çalışan da en cok satılan model ayiramam kesinlikle dedi.
Elbise bulamayacagim korkusundan bi anda dedim kapora birakayim diye
Neyse boşver olan olmuş. Başka bişeyler alırsın o mağazadan.

Elbise dışında birsey satmiyorlar ne yazik ki.. o degil, magazadan 100 liraya alabilecegim elbise de yok..

O halde bizlerden nasil bir yardim bekliyorsunuz? Kapora yandi bitti gitti. Alacaginiz birsey de yokmus. Demek ki ayakkabidan vs den tasarruf edip acigi kapatacaksiniz.

Bilemedim, bugün sağlıklı düşünemiyorum sanırım. Hakikkaten nasil yardımcı olacaktiniz ki...
Belki 500 çokmuş, şuralardan daha ucuz elbise bulabilirsin vs. biseyler yazan çıkar..

Yakin birileriyle git yine dükkana. Mutlaka sana yakışan güzel bir tane bulursun fikir al yakinindan.100 tl yanmasın. Hiç olmadı abiue çanta ya da pantolon, ceket
, tunik tarzı birseyler vardır onlardan bakarsın.

Yarin annemle gideceğim sanırım.. elbiseden baska çanta, pantolon, takı hic birsey satmiyorlar.
asıl problem beden sorunu. Ben normalde 42 giyerim ama abiye de 44 anca oluyor.
Işte guzel elbiselerin de bedenleri olmuyor.

Bakmadim oraya, aklima gelmedi.
Kime sorsam herkes Bakırköy dedi. Su carousel karsindaki sokaklari soyledi. Evet cesit cesit var ama cok pahali.
ben bugün 3000 liraya elbise denedim ya:)
Evet o sokaklar çok pahalı. Fırsatın olursa yer altı çarşısına bak ben hep ordan alırım. Modeller güzel pazarlık da yaparsın

Bakmadim oraya, aklima gelmedi.
Kime sorsam herkes Bakırköy dedi. Su carousel karsindaki sokaklari soyledi. Evet cesit cesit var ama cok pahali.
ben bugün 3000 liraya elbise denedim ya:)
Cemil İpekçi mi dikmiş.Bu ne fiyat.Nişanlık mı?İnsanlar çıldırmış olmalı diyeceğim ama alıcısı var demekki bu kadar kazıklayabiliyorlar insanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…