Kuzenimin dugununde giyinecegim, ayni zamanda cocukluktan beri yakin arkadasim. Omuzlari icin tülden sifir kol yaptirmayi düşünmüştüm bugun..Elbise gayet şık abartili deil ama tabi bu durtül kimin düğününde giyeceginize de bağlı yani yakinlik derecesine :) üstü açık yada kol kismini sıkıntıli buluyorsaniz.ince şifon bi sal alin yada saclarinizi açık kullanin
Ama sonuçta siz eve götürmemişsiniz.Tesekkur ederim mesajiniz icin..
Ben normalde bu tür seylerde mutlaka hakkımı ararim, ama bu sefer kapirayi ben teklif ettim ve elbise almazsaniz kaporayi geri iade etmeyiz dediler ben de hatta orda tabi canim adi üstünde kapora bu dedim :))))
Neredeyse tüm magazalarda 'iade ve degisim yoktur' diye yazi asilmisti. elbise alip, bir gece kullanip geri getirenler cok olmustur diye düşünüyorum.
Bence aynı mağazaya annenizle de gidin.
Önce diğer elbiselerden deneyin, anneniz bir görsün. Beğendiği elbiselerin bedeni olmadığını görsün. Bedeni olanların da neresi sizde iyi durmadı onu kendi gözleriyle görsün.
Sonra bu elbiseyi tekrar giyin. Bence o zaman bu elbiseyi beğenecek.
Eğer 42 bedenseniz zaten hemen her elbisenin üstünüzde güzel olmayan bir kısmı bulunacaktır.
Kollarınızı iri gösterdiğini söylemişler, zaten kolu yok ki bu elbisenin. Hani likradan kolu olur, yapışır, iri gösterir anlarım. Ya da tafta olur, şantuk olur, kabarıktır, iri gösterir bu da OK. Ama bu sizin kendi kollarınız zaten. Kollarınızı ince gösteren sihirli bir elbise bulmadığınız sürece aynısı olacak. Sihirli elbise bulurum derseniz adresi bana da verin, ben de alayım :))))
Abiyelerin çoğunun kolları olmayacak zaten, bu demektir ki çoğu elbisede aynı görüntü olacak. Kol olayına takılmayın.
650 TL de bence iyi bir fiyat. Çok ucuza kaçınca da naylon gibi duruyor elbiseler. 200'e abiye bence hayal.
Ama sonuçta siz eve götürmemişsiniz.
Ayrıca yazdım elbise çok güzel. Benişk mrsajımdan sonra gördüm. Sadece o taşan göğüs kısmı biraz göze batıyor. O u bşşekilde kamufle edin. Ahanda bunu buraya yazan bir stilist :) ama gözünü seveyim öyle taşlı tuşlu çanta ayakkabı takı ekleme.
Mantıklı. Yok yok değiştirmeyin güzel bir elbise. Bir çok ortama gideri var böyle elbiselerin.Ayakkabi zaten görünmüyor.. Takı bi boynuma takmam:)) küpe ve bir bileklik takarim. Taki konusunda abartiyorum maalesef..
o portleyen kisimlar icin ise iste tül ekletmek istedim. Kayik yaka, sıfır kol ince tül..
Pörtleyen yanlarim icin kusura bakmayin. Bel kısmındaker pantolon ve kemer cikintilari
Öyle bir anlattiniz ki bende çok kötü bir elbise bekliyorum..resim açıldı eşimin horlamasina eşlik edecek şekilde "way çok guzelmis" dedim bianda kendi sesimden irkildim..bence kaçırmayın
Canim benim çok değişken şeyler düşünme. Kimsenin ne düşündüğü değil senin ne düşündüğün şekerim benim.Merhabalar,
Kuzenimin düğünü icin bugün elbise bakmaya çıktım, gün boyu mağaza bakmaktan o kadar yoruldum ki, en son bi magazada, giydiğim bi elbiseyi begendigimi sandım..
Yanimda o kadar para yoktu ve bir de annem de görsün istedim. Bu nedenle magaza gorevlisine elbiseyi yarin gelip alacağımı soyledim ama ayirmiyorlarmis ben de kapora teklif ettim. 100 tl kredi karttan çektirdim eve geldim. Fotoğrafları kime gosterdiysem kimse begenmedi. Şimdi düşünüyorum da ben de begenmedim aslinda. Lanet pahalılık ve yine lanet beden bulamama problemleri yüzünden mağaza dolanmaktan bitap düştüm.
Şimdi verdigim kapora ancak bisey satin alırsam yanmayacak, ama magazada abiyeden başka bi iğne bile satılmıyor, ve elbiselerin en kötüsü 500den başlıyor.
Suan saçma sapan bi ruh halindeyim. Düğüne gitmesem nasil olur diye düşünmeye basladim artık. Takı vs minimum 1000 liraya patlayacak bana.
Sizce neler yapabilirim? Ucuz yollu nasil halledebilirim? Kapora icin ise yapabilecegim bisey yok degil mi?
Değerli Fikirlerinizi bekliyorum.
Elbise gayet iyi yaElbise bu.. uzun bir pazarlık sonrasi 400tlye aldim. Ama bence adamina göre daha ucuza da satarlar, ben pazarlik yapmasini beceremiyorum..
Bu da çok güzel. Askıları takmayıp sadece omuzları taksan da çok güzel olur.Elbise bu.. uzun bir pazarlık sonrasi 400tlye aldim. Ama bence adamina göre daha ucuza da satarlar, ben pazarlik yapmasini beceremiyorum..