kapora hk.

Keşke bekleseydin tatlım, insan bisey almak zorunda oldugu ve bulmakta zorlandığı zaman genelde yanlıs kararlar veriyor, birçoğumuz yapmıştır bunu. ya yerine bisey alacaksın, ya rica edeceksin kaporayı iade etmeleri icin, kabul etmezlersede bari bi bardak soğuk su içeyim mağazanızdan diyip Ömür boyu bi bardak suya verdiğin 100 tl ile hava atacaksın :KK45: kuzenin düğününe bu Yüzden gitmezde duyulursa, kuzen cok kırılmazmı ya, valla ben olsam sacını Basını yolarım kuzenim bu Yüzden düğünüme gelmezse

Bella, alintili cevaplamayi beceremedim..
Kaporayi kesinlikle iade etmezler, sormustum verirken..
dugune gitmeme sansim yok biliyorum. Bugunku ruh halim o kadar kötü ki, sağlıklı düşünemiyorum.

Bella, alintili cevaplamayi beceremedim..
Kaporayi kesinlikle iade etmezler, sormustum verirken..
dugune gitmeme sansim yok biliyorum. Bugunku ruh halim o kadar kötü ki, sağlıklı düşünemiyorum.
Tatlım aman giden 100 tl olsun ya, sinirini bozmaya ne gerek var, pozitif düşün. Ayrıca 42-44 beden abartılacak bi beden değil, koskoca İstanbul'da illaki gönlüne göre bişey bulursun Düğüne kadar. Yüklemeyi bi daha dene bakalım Merak ettik su elbiseyi :cool:

aman giden 100 tl olsun ya, sinirini bozmaya ne gerek var, pozitif düşün. Ayrıca 42-44 beden abartılacak bi beden değil, koskoca İstanbul'da illaki gönlüne göre bişey bulursun Düğüne kadar. Yüklemeyi bi daha dene bakalım Merak ettik su elbiseyi :cool:

Çok pozitifsin, tesekkur ederim..
suan 300 lira param kalmis, bununla hem elbise hem aykkabi alinir mi:KK43:
su fotografi tekrar tekrar deniyorum, uzanti hatasi veriyor, bilgisi olan var midir?

Çok pozitifsin, tesekkur ederim..
suan 300 lira param kalmis, bununla hem elbise hem aykkabi alinir mi:KK43:
su fotografi tekrar tekrar deniyorum, uzanti hatasi veriyor, bilgisi olan var midir?
Alınır neden alınmasın? Aldıgın elbise ne kadardı? Yani ucuz yollu ayakkabılarda var, zaten biraz abiye bi ayakkabı alırsın kesin, rahat olmasından ziyade Görüntüsü önemli, illaki uygun fiyata bulursun onu. Elbise olarakta daha sade bişeyler bakarsın, etek bluz veya pantolon bluz kombinide gayet sık olabilir, aksesuarlarla tamamlarsın.

Mesa"yektaaa, post: 42083886, member: 216585"]elbise aman aman bisey degil. Su fotograf yuklemenin bi yolunu soyleseniz iki dakka:)[/QUOTE]
Mesaj kutusunun altında dosya yükle var ona tıkla

Mesa"yektaaa, post: 42083886, member: 216585"]elbise aman aman bisey degil. Su fotograf yuklemenin bi yolunu soyleseniz iki dakka:)
Mesaj kutusunun altında dosya yükle var ona tıkla[/QUOTE]
Ordan yapmaya calisiyorum zaten de, dosya izin verile uzantiya sahip degil diyor..
Yani fotograf da jpg uzantisinda aslinda neden hata veriyor anlamadim.

yekresmi post: 42083906 .!.:
Mesaj kutusunun altında dosya yükle var ona tıkla
Ordan yapmaya calisiyorum zaten de, dosya izin verile uzantiya sahip degil diyor..
Yani fotograf da jpg uzantisinda aslinda neden hata veriyor anlamadim.[/QUOTE]
Biraz kırp resmi bakım olcekmi

Pikseli düşüktür belki, dosya yükleye bastıktan sonra Mevcut fotolardan secmede, yeniden foto çekmeye çalış olacakmı bakalım

Pörtleyen yanlarim icin kusura bakmayin. Bel kısmındaker pantolon ve kemer cikintilari:cool:

Eklentiler

• jpg.jpg
    jpg.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 203
X