- 2 Temmuz 2013
- 16.468
- 12.869
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım aman giden 100 tl olsun ya, sinirini bozmaya ne gerek var, pozitif düşün. Ayrıca 42-44 beden abartılacak bi beden değil, koskoca İstanbul'da illaki gönlüne göre bişey bulursun Düğüne kadar. Yüklemeyi bi daha dene bakalım Merak ettik su elbiseyiBella, alintili cevaplamayi beceremedim..
Kaporayi kesinlikle iade etmezler, sormustum verirken..
dugune gitmeme sansim yok biliyorum. Bugunku ruh halim o kadar kötü ki, sağlıklı düşünemiyorum.
aman giden 100 tl olsun ya, sinirini bozmaya ne gerek var, pozitif düşün. Ayrıca 42-44 beden abartılacak bi beden değil, koskoca İstanbul'da illaki gönlüne göre bişey bulursun Düğüne kadar. Yüklemeyi bi daha dene bakalım Merak ettik su elbiseyi
Alınır neden alınmasın? Aldıgın elbise ne kadardı? Yani ucuz yollu ayakkabılarda var, zaten biraz abiye bi ayakkabı alırsın kesin, rahat olmasından ziyade Görüntüsü önemli, illaki uygun fiyata bulursun onu. Elbise olarakta daha sade bişeyler bakarsın, etek bluz veya pantolon bluz kombinide gayet sık olabilir, aksesuarlarla tamamlarsın.Çok pozitifsin, tesekkur ederim..
suan 300 lira param kalmis, bununla hem elbise hem aykkabi alinir mi
su fotografi tekrar tekrar deniyorum, uzanti hatasi veriyor, bilgisi olan var midir?
elbise aman aman bisey degil. Su fotograf yuklemenin bi yolunu soyleseniz iki dakka:)Foto bekliyok
Mesaj kutusunun altında dosya yükle var ona tıkla[/QUOTE]Mesa"yektaaa, post: 42083886, member: 216585"]elbise aman aman bisey degil. Su fotograf yuklemenin bi yolunu soyleseniz iki dakka:)
Ordan yapmaya calisiyorum zaten de, dosya izin verile uzantiya sahip degil diyor..yekresmi post: 42083906 .!.:Mesaj kutusunun altında dosya yükle var ona tıkla
Waaayy altında pantol olmasına rağmen çok hoş olmuşsun bence kesinlikle almalısın çook beğendim benPörtleyeolmalısın çookm icin kusura bakmayin. Bel kısmındaker pantolon ve kemer cikintilari