kapora hk.

Aslında şu anneler watsap kullanabilse
Giy giy göster ama nerdeeeee
Acabildiklerine şükür

Çok çok teşekkür ederim. Ama bu elbise 650 tl. Su kol altimdan portleyen yerler cirkin duruyor. gerci onun icin tül yaka yapariz demislerdi, onu yaptiracaktim..
Bi de ilk kez abiye giyiyorum bu halimi sevemdim hic.

sizce deger mi bu elbise icin borç yapmaya?

42 beden olgösterdiğininmak zor.
Bence çok şık durmuş.

Beğenmeyenler nesini beğenmedi?
Teyzem elbiseyi cok abartili buldu, arkadasim kollarimi cok iri gosterdigini söyledi ki ben de oyle düşünüyorum...Iste yengem kararsız, annem de aman aman begenmedi ama bi canli göreyim dedi.

Fiyatını göze alıp 100 tl kapora vermişsin demek ki evdekiler beğense verip 650 tl alıcaktın elbiseyi, şimdi değermi diye sorma bence çünkü gayet şık bir elbise ve ağır.650 bulunduğun ortamın fiyatlarını düşününce e birde yanacak olan kaporayıda ele alınca verilebilir gibi geliyor.. Yinede sen bilirsin ama berbat bir elbiseyle karşılaşmayı beklerken gayet güzel ve şık bir elbiseyle karşılaştım, senin içine siniyorsa diğer kişileri pek önemseme derim..

Elbise gayet güzel ve şık. Ayrıca hiçte 42 beden gibi durmamis hem de altında pantolon varmış demekki olmasa dahada ince durur. Bence bu elbiseyi alın hem verdiginiz para yanmaz.

Önemli olan senin gercekten icine sinmesi, eger siniyorsa deger tabi. eger başkalarının fikrinden çabuk etkilenen bi tipsen, tavsiyem yalnız alısverişe cıkma.

Ben bugun sanirim 10 elbise giyip çıkardı. Hani yakışanı bulayim para ikinci sırada dedim. Bu elbise giydigim son elbiseydi bi de beden sorunu..
guzel elbiseler 40-42ye kadar var genelde. Iste o an tamam dedim ama bizimkilerin yorumlarindan sonra ben de begenmeyeye basladim.
Bi de kalan miktar icin ödünç para alicam bu da beni biraz geriyor.

O halde 550 tl borç almaya değmez sende beğenmediysen.100 tl nerelere gitmiyor deyip, rotayı başka yere çeviriceksin artık napalım.Daha uygun satılan yerlere bir göz at, İstanbulda yaşayan arkadaşların önerdiği yerleri bir düşün uzak felan deme artık git bak yoksa baya pahalı bir elbise alıcaksın ki bu kuzen, kardeş olsa anlarım 3000 çok fazla..

Guzel yaa..
Altına da ayakkabi evdekilerden patlat bi siyah...İlla vardır...elbise uzun gozukmez eski mi yeni mi
Zaten yeni de alsan hep aynı tarz
Ben beğendim doğrusu

ayakkabi gözükmüyor değil mi
Sapsal gibiyim resmen.. evet ayakkabiyi problem etmeme gerek kalmadi. tesekkur ederim.

250 tl borc alicam.. 3000lik elbiseyi is olsun diye giyindim, bakayim nasil duruyo diye:)
Bana göre 650 bi elbise icin cok cok fazla. Ben bu abiye işine girismeden önce 200e felan bulurum sandim. Ama maalesef...

Aynen 650 tl benim içinde çok fazla bir elbise için. İlle ağır abiye olmasınada gerek yok şık bir kombin yahut şık ama abiye olmayan bir elbisede gayet hoş olabilir.Ben seçimlerimi bu yönde yapıyorum genelde, sende fazla ağıra kaçma. İyice bir araştır, 100 tl vermezlerse ki öyle olacak, boşver de ve gez dolaş..

Elbise gayet şık abartili deil ama tabi bu durum kimin düğününde giyeceginize de bağlı yani yakinlik derecesine :) üstü açık yada kol kismini sıkıntıli buluyorsaniz.ince şifon bi sal alin yada saclarinizi açık kullanin

Tüketici haklarına göre bir ürünü kullanmadığınız takdirde 14 gün yada 10 gündü hatırlamıyorum bir sebep belirtmeden geri iade edebilirsiniz. O para zaten onların hesabında size kasadan 100 tl vermeleri gerekir bu takdirde. Ben senet yapmama rağmen koca evde lazer epilasyon aleti ni iade ettim 1 hafta sonra. Aynı şekilde senet ile koltuk aldım kapıdan sığmadı Hayır başka koltuk alın dediler. Bende koltuğu hiç kullanmadığım için bu hakkımın olduğunu söyleyince paşa paşa o senetleri geri verdiler. Tüketici hakları nı arayın netten telefonunu bulup sorun. Elbise içinde aynı şey olabilmeli.

Bence aynı mağazaya annenizle de gidin.

Önce diğer elbiselerden deneyin, anneniz bir görsün. Beğendiği elbiselerin bedeni olmadığını görsün. Bedeni olanların da neresi sizde iyi durmadı onu kendi gözleriyle görsün.
Sonra bu elbiseyi tekrar giyin. Bence o zaman bu elbiseyi beğenecek.

Eğer 42 bedenseniz zaten hemen her elbisenin üstünüzde güzel olmayan bir kısmı bulunacaktır.

Kollarınızı iri gösterdiğini söylemişler, zaten kolu yok ki bu elbisenin. Hani likradan kolu olur, yapışır, iri gösterir anlarım. Ya da tafta olur, şantuk olur, kabarıktır, iri gösterir bu da OK. Ama bu sizin kendi kollarınız zaten. Kollarınızı ince gösteren sihirli bir elbise bulmadığınız sürece aynısı olacak. Sihirli elbise bulurum derseniz adresi bana da verin, ben de alayım :))))

Abiyelerin çoğunun kolları olmayacak zaten, bu demektir ki çoğu elbisede aynı görüntü olacak. Kol olayına takılmayın.

650 TL de bence iyi bir fiyat. Çok ucuza kaçınca da naylon gibi duruyor elbiseler. 200'e abiye bence hayal.

Aldığınız yerde ayakkabı yada çanta sal falan satiliyorda elbise yrrine onu alin

Bu arada elbise çok güzel. Sadece yandan taşan kısım kötü. Eee sizde bu tarz benime katlmayacaksınız. Hem bu formda her elbise de bu olur. Yani üst kısım kapalı almak gibi bir fikriniz yoksa hiiiç değiştirmeyin derim

Tesekkur ederim mesajiniz icin..
Ben normalde bu tür seylerde mutlaka hakkımı ararim, ama bu sefer kapirayi ben teklif ettim ve elbise almazsaniz kaporayi geri iade etmeyiz dediler ben de hatta orda tabi canim adi üstünde kapora bu dedim :))))

Neredeyse tüm magazalarda 'iade ve degisim yoktur' diye yazi asilmisti. elbise alip, bir gece kullanip geri getirenler cok olmustur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…