- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa çok teşekkür ederimmResmen sanat eseri bu ya cok tatlilar
Çok teşekkür ederim sabrCok eglenceli olmus bayildim
Teşekkür ediyorum şimdiden sizin de ellerinize sağlık o zamanEllerinize sağlık
Başarılar dilerim. En kısa zamanda çocuklarıma yapacağım
Anladım ben elhancim çok teşekkür ederim keşke ikram da edebilseydimChocum
Orhan Veli' nin " Anlatamıyorum" şiirini bilirsin ...şu an duygularımı anlatmam imkansız sen anla
Bir Tosbik kolay pişmiyor
Muhabbetle, afiyetle yiyin canımAnladım ben elhancim çok teşekkür ederim keşke ikram da edebilseydim
Sağol elhanim sende katılmıştın değil mi? Sana da başarılar dilerim edebiyat kuşumMuhabbetle, afiyetle yiyin canım
Gözlerim, ruhum bayram etti . Tosbiklerinle yarış yapacağım fikri heyecan veriyor.
Niye öyle diyorsun benim kızıma fındık kız oAma bu çok kızgın bakıyor
Başarıyar canim ellerine sağlık cidden harika sunum 10000 numero❤❤Niye öyle diyorsun benim kızıma fındık kız o
Çok sagol canım aquBaşarıyar canim ellerine sağlık cidden harika sunum 10000 numero❤❤
Hak eden kazansin inşallah herkes emek vermiş öyle denince sevinmem gerekir ama ben bir tuhaf oluyorum çok teşekkür ederimHarika olmuş tospikler bayıldım sunm zaten yıkılıyor ellerine sağlık olsun tahminim doğru çıkarsa 1. sensin diyim sana
Hep söylüyorum zaten hak eden kazansın diye.Hak eden kazansin inşallah herkes emek vermiş öyle denince sevinmem gerekir ama ben bir tuhaf oluyorum çok teşekkür ederim
Bende işte ne diyeceğimi bilemiyorumHep söylüyorum zaten hak eden kazansın diye.
Rica ederim ne demek
Çok tesekkurlerEllerine saglık canım