Kapımız Herkese Açıktır... Buyrun İçeriye Kızlar

sorma yaa bugün işim varya hani gıcıklıgı tuttu sabah 6 dan beri 35dk.45dk ve şimdi 25dk uydu yani şuan çıldırmama az kaldı

allah yardımcın olsun cnm ya gerçekten çocuk büyütmek zor...ama sabırlı ol sakin ol meyvesi gerçekten çok tatlı oluyor...

eeeevettt yah :S asagı inıorummm ben :KK70: baslamıştır bile çok heyecanlıydı rüyalaımaa giriyor artık :KK70: rüyamda gel mihriah ol diyolardı zaa hürremin kızını oynuodum rüysdaaa maasımı bile konuştuk yönetmenleee komediii yah :KK52::KK52:

dizimi izliyorsun ...hem muhteşem yüzyılın eskisi gibi reytingleri kalmadı artık

izlicem cnm ama yok ki ya bizim star yok euro stardan bakıodum ama orda da cıkmadı daha yok mu acaba die sordum okan bayulgen konusuo smdi:)) bakalım nasıl bakcaz fal

eeeevettt yah :S asagı inıorummm ben :KK70: baslamıştır bile çok heyecanlıydı rüyalaımaa giriyor artık :KK70: rüyamda gel mihriah ol diyolardı zaa hürremin kızını oynuodum rüysdaaa maasımı bile konuştuk yönetmenleee komediii yah :KK52::KK52:

ahahahah:)))) baslıo galiba:)

nilperi nasılsın cnm

$IMG_0087.jpg $khv.jpg l $k-623559-kahve.jpg

hadi kızlar içtikten sonrada kapatmayıda siz yaparsınız artık

X