- 19 Eylül 2016
- 28
- 6
-
- Konu Sahibi tubiskobubisko
Fikrim yok ancak, sokakta bu tür şeyleri yasaklamadılar mı?
Pat diye eğlence ortasında polis gelirse huzurunuz kaçmasın?
Ayrıca nişan sizin, isterseniz kotla gidin; kime ne?
Izmir ve Mardin'de yasaklandı diye okumustum.yaza kadar ne olacağı belli olmaz.
El-alem ne der düşüncesini bünyenizden ne kadar çabuk atarsanız o kadar mutlu olursunuz hayatınızda
Kaldı ki sizin gününüz, size ait. Pareo giyip çıkayım demiyorsunuz ki.
Birkaç hafta önce okumustum.İzmirde oturuyorum ama geçen yazlardan farksız olarak bu yaz da apartman aralarında önlerinde birçok eğlence düzenlendi. :)
Doğru söylüyorsunuz, teşekkür ederim :)Olur bence niye olmasin.. nerde olursa olsun o gecenin starı sensin..istiyorsan giy, sonra pişman olma..
Birkaç hafta önce okumustum.
Desenize konu komşunun gece yarisina kadar kafası şişecek .yasaklanmalı artık kapı onu düğünleri
Bulunduğunuz ortamı bilemediğim için genel bir yorum yapmak istiyorum. Mesela bizim buralarda kapı önü yapılan eğlencelerde kabarık nişanlıklar giyiliyor. Hiç normal bir abiye giyen görmedim. Eğer istiyorsanız tabiki de giymelisiniz. Bu onun bunun değil sizin geceniz :)
Teşekkür ederim düşünceniz için :) Uzun süredir kafama takılıyordu, daha sonra yapmadığım için pişman olmak da kötü bi duygu olsa gerek. Bakalım daha biraz daha zaman var durumlarımız biraz düzelirse inşallah ben de hayallerime kavuşacağım. Ne kadar alışmış da olsam dediğiniz gibi başkalarının gecesi değil bizim gecemiz olcak o yüzden kendi isteklerimize göre olsun istiyorum. Desteğiniz için teşekkürler tekrar :)