- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
-
- Konu Sahibi sempatik_kiz
merhaba en üstteki kırmızı çantanın eni ve yüksekliği nedir?
Evet canım siftahı senle yaptığımdan verdim gittiyalnız ben yeni üyeyim özelden msj atamıyorum ve hala ptt hesabım yok bu kadar çabuk satış yapabileceğimi düşünmemiştim çok mutluyum yarın gidip bi hesap açıyorum tam olarak ne yapmam gerektiğini öğreniyorum Allah izin veriise salı günü öğleden sonrada kargonu teslim etmiş olurum sen bana özelden bilgilerini yazki benim elimde olsun
Hadi hayırlı olsun canım ayağım uğurlu gelir ıns :) canım su an cepten girdiğim ıcın ozel msj aramıyorum. Yarın pcden girip bılgılerımı göndereceğim sana. Pttden hesap actırırken kapıdan ödeme sevenegınıde eklettırırsen satışların daha ıyı olur. Şahsen kapıda ödeme yapmak ıstıyorum sana :) ayakkabılarında nefis ama numara buyukgeldı maalesef :)
merhabalar efendim şuan onu ölçebilecek bir durumda değilim çanta odada ve içeride yeğenim uyuyor eğer dilerseniz sabah ölçüp yazabilirim
valla canım şimdilik bu kadar elde avuçta ne varsa koydum hepsi satılırsa ne giycem merak ediyom zaten sana ne gibi bir şeyler lazım
tamamdır beklerim.
kiyamamben de oyle valla bi suru sey koydum. Daha elim erse indiricem butun dolabi ben satistaki urunlerine bakicam simdi tekrar
çantadileksu arkadaşıma satıldı efendim kusura bakmayın
Kirmizi lacoste canta icin mesaj attim size,kesin aliciyim.Hesap no yollar misiniz
aynı modelin diğer rengi satılmazsa onun için görüşürüz. Bana büyük çanta lazım bu yüzden boyutunu soruyorum.
Hadi hayırlı olsun canım ayağım uğurlu gelir ıns :) canım su an cepten girdiğim ıcın ozel msj aramıyorum. Yarın pcden girip bılgılerımı göndereceğim sana. Pttden hesap actırırken kapıdan ödeme sevenegınıde eklettırırsen satışların daha ıyı olur. Şahsen kapıda ödeme yapmak ıstıyorum sana :) ayakkabılarında nefis ama numara buyukgeldı maalesef :)
cnm 5 dk engeline takıldım hyr o beyaz olanı aldı
Adidas sweatshirtler v orijinal dediniz peki kırmzııda orijinal mi ?
Ama altta da diger arkadasa ikisinid e aldi yazmissiniz karisiklik mi oldu.Neyse bens adece kirmiziyi alayim,butceyi zorlamayalim.
tmm istiyorum bunları bende en son ne diosun cnm. BEYAZ LACOSTE ÇANTA DURUYORSA ONUDA ALICAM.. BİDE ŞORT..hyr efendim o orjinal değil ama orjinal olan sweatshirtlere göre daha kaliteli bundan emin olabilirsiniz bnm kendi koyduğum orjinallerin bile yeri bu kadar kaliteli değil bunu samimiyetle söyleyebilirim
Eki Görüntüle 940853
bu ayakkabının numarası kaç canım ben de bunu düşüneceğim galiba
hiç kullanılmadı yazdıın bu değil mi? süet mi kumaşı ?