Kapatıyorum !!! Ne alırsan 3tl - 5tl - 10tl :) & Takasa açık/satılmıştır..

ooooo 90 tl lik çantaya 60 dedin bnm 55 tl ye 50 diosun güzelim naptın...kargo dahil sanırım tama aldım ok :)

hayır arkadaşın aldığı çanta başkaydı biri beyaz lacoste biri lacivert yandan çanta ikisini 60 tl ye aldı
dileksu arkadas iki lacoste çantayı 90 tlye aldı ama üzgünüm kargo bnden değil :)) dediğim gibi sadece harç paramı ödeyebilmek için satıyorum

ooooo 90 tl lik çantaya 60 dedin bnm 55 tl ye 50 diosun güzelim naptın...kargo dahil sanırım tama aldım ok :)

miracık 5dk ya takıldım özelden atamadım msj ptt kargosu ne kadar pahalı öle 1kg 100 geldi adam 6tl aldı:) senden ne kadar aldılar.bi de orjinal nike tisörtü ne kadara almıştın geçen benzerini gördüm vaktim yoktu fiyatı soramadım

miracık 5dk ya takıldım özelden atamadım msj ptt kargosu ne kadar pahalı öle 1kg 100 geldi adam 6tl aldı:) senden ne kadar aldılar.bi de orjinal nike tisörtü ne kadara almıştın geçen benzerini gördüm vaktim yoktu fiyatı soramadım

6.5 ödedim sanırım ben ama bakaım tekrar cnm...tshirt buradan değil pragtan aldım.çek cumhuriyetinden :)

$AC741-ACURA-HERKUL-3-MOTORLU-ZAYIFLAMA-KEMERI__76940192_1.jpg evet hanımlar var mı zayıflamak isteyen zayıflama kemerini 40 TLye satıyorum çantasıyla birlikte gönderilecektir toplu alımlarda indirim yapılacaktır

Son düzenleme:
$20140119_111911.jpg arkadaşlar ayakkabılarım orjinal lescondur 39 numara bn normalde 38 giyerim ama spor ayakkabı bir numara büyük olursa daha iyi olur dediler birde bunu deneyelim dedim gerçekten öyleşmiş çok rahat ettim sadece iç astarı biraz eskidi onun dışında bir çizik dahi yok ayakkabının üstünde 96 TL ye almıştım 40 TL ye satıyorum inanın pişman olmazsınız NOT: TOPLU ALIMLARDA İNDİRİM YAPILACAKTIR

lacoste çantalarına bayıldım ikisinede talip olacaktım amaaa 2 side satılmıs cnm alan arkadaslar güle güle kullansın :KK16: ellerine gelince begenmezlerse bana satsın :KK1::KK1:

süet ayakkabıyı alamayacağım canım genelde 37ymiş benim topuklular :/ spor kıyafetlerini beklemedeyim:KK76:

Merhaba elinizde baska orjinal canta yok mu lacostelara bayildim kacirmisim alanlar gule gule kullansin. Devamini bekliyoruz:)))

bayanlar topuklu ayakkabılarımın hepsi sıfır 38 numara ve hiç giyilmedi pazarlık payı vardır yokmu alannnn:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

X