- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
-
- Konu Sahibi sempatik_kiz
tmm istiyorum bunları bende en son ne diosun cnm. BEYAZ LACOSTE ÇANTA DURUYORSA ONUDA ALICAM.. BİDE ŞORT..
evet hiç kullanılmadı ayakkabı süet 38 numara
tamam canım şu an yoğunsun sen bunu şimdilik bana ayırır mısın,
ben de düşüneyim yarın son kararımı soylerım sanahayırlı satışlar
beyaz lacoste satıldı şort için bi arkadaşla görüşüyorum o almazsa size dönüş yaparım 3 swetshırte son fiyat 50 olur
ooooo 90 tl lik çantaya 60 dedin bnm 55 tl ye 50 diosun güzelim naptın...kargo dahil sanırım tama aldım ok :)
ooooo 90 tl lik çantaya 60 dedin bnm 55 tl ye 50 diosun güzelim naptın...kargo dahil sanırım tama aldım ok :)
miracık 5dk ya takıldım özelden atamadım msj ptt kargosu ne kadar pahalı öle 1kg 100 geldi adam 6tl aldı:) senden ne kadar aldılar.bi de orjinal nike tisörtü ne kadara almıştın geçen benzerini gördüm vaktim yoktu fiyatı soramadım
teşekkürler hepsi biran evvel satılır umarım canım....
lacoste çantalarına bayıldım ikisinede talip olacaktım amaaa 2 side satılmıs cnm alan arkadaslar güle güle kullansınellerine gelince begenmezlerse bana satsın
süet ayakkabıyı alamayacağım canım genelde 37ymiş benim topuklular :/ spor kıyafetlerini beklemedeyim
Merhaba elinizde baska orjinal canta yok mu lacostelara bayildim kacirmisim alanlar gule gule kullansin. Devamini bekliyoruz:)))