Kapatıyorum !!! Ne alırsan 3tl - 5tl - 10tl :) & Takasa açık/satılmıştır..

Canım en baştaki adıdas sweat bedeni nedir ? Birde altnda hemen siyah çanta ve krem çantayı beğendim indirim olurmu? Orijinal lacoste değilmi çantalar ?

Adidasın bedeni small canım ewet orjinaller. Ama lacoste krem değil beyaz. Sanırım diğer beğendiğinde en alttan ilk sıradaki oda lacivert

Adidasın bedeni small canım ewet orjinaller. Ama lacoste krem değil beyaz. Sanırım diğer beğendiğinde en alttan ilk sıradaki oda lacivert

Aaa super ozaman. Bana ıkı çanta ıcın indirim yaparmısın ? Sweat dar olacak gıbı.bıde kapıda ödeme yapabılırmıyız. Son sorum kızma bana cantalarda deforme hasar vs varmı canım ?

lacivert lacoste çanta orijinal mi hakkaten ve iyi durumda mı? sökük yırtık falan ya da yıpranma?

lacoste çantalarımın hepsi orjinal tatlım eşofmanlarımla kullanmak için almıştım bırak yırtığı söküğü çizik dahi yok onlar benim herşeyim geçen senenin ürünüydü ve tanesi 195 tlyi

Aaa super ozaman. Bana ıkı çanta ıcın indirim yaparmısın ? Sweat dar olacak gıbı.bıde kapıda ödeme yapabılırmıyız. Son sorum kızma bana cantalarda deforme hasar vs varmı canım ?

lacivert çantayı biraz kullandım canım hatta çok kullandım ama öyle tepe tepe değil çantalarımı ikiside gayet iyi durumda sen ne istiyosun son fiyat olarak

lacivert çantayı biraz kullandım canım hatta çok kullandım ama öyle tepe tepe değil çantalarımı ikiside gayet iyi durumda sen ne istiyosun son fiyat olarak

Canım sımdı lacivert çantayı bıraz daha yakından gorme şansım olurmu kumaşta ne gıbı deformeler mevcut içi nasıl ? Krem çanta derımı ? İkisine 60veririm deformelrr cok bariz degıl ıse

Canım sımdı lacivert çantayı bıraz daha yakından gorme şansım olurmu kumaşta ne gıbı deformeler mevcut içi nasıl ? Krem çanta derımı ? İkisine 60veririm deformelrr cok bariz degıl ıse

tatlım lacoste krem değil beyaz. Deri değil böyle pütürlü değişik bir yüzeyi var klasik lacoste çantaların dışı gibi zaten genelde aynı oluyor biliyosundur. Laciverttede hiç bir deforme yok dışı deri (tabi gerçek deri değil imitasyon) iç astarındada hiç bir yırtık falan yok eğer beklerim diyorsan resimlerini çekip atayım ama bir 5- 10 dk mı alır beklemezsende sonra bakarsın

Tamam canım bekliyorum. Ya kusura bakma telefondan girdiğim ıcın renklerde sorun olabiliyor. Beyaz çanta evet :)

Tamam canım bekliyorum. Ya kusura bakma telefondan girdiğim ıcın renklerde sorun olabiliyor. Beyaz çanta evet :)

canım lacivert çantamdada hiç bir deforme yok onun iç astarı bez beyaz çantamında içini çektim ama bir türlü ekleyemiyorum sürekli hata veriyor bana mail adresini gönderirsen sana ordan mail atarım resmi

Tamam canım sıkıntı yok bana bu ıkı çantayı dediğim fıyattanmı veriyorsun şimdi ?

Evet canım siftahı senle yaptığımdan verdim gitti yalnız ben yeni üyeyim özelden msj atamıyorum ve hala ptt hesabım yok bu kadar çabuk satış yapabileceğimi düşünmemiştim çok mutluyum yarın gidip bi hesap açıyorum tam olarak ne yapmam gerektiğini öğreniyorum Allah izin veriise salı günü öğleden sonrada kargonu teslim etmiş olurum sen bana özelden bilgilerini yazki benim elimde olsun

[Bteşekkür ederim canım. ip kaçması için de olur o kadar 2. el neticede. ben onu almak istiyorum ama tek basına gelmesin, yeni ürün ekleyecek misin?[/B]

Hadi hayırlı olsun canım ayağım uğurlu gelir ıns :) canım su an cepten girdiğim ıcın ozel msj aramıyorum. Yarın pcden girip bılgılerımı göndereceğim sana. Pttden hesap actırırken kapıdan ödeme sevenegınıde eklettırırsen satışların daha ıyı olur. Şahsen kapıda ödeme yapmak ıstıyorum sana :) ayakkabılarında nefis ama numara buyukgeldı maalesef :)

[Bteşekkür ederim canım. ip kaçması için de olur o kadar 2. el neticede. ben onu almak istiyorum ama tek basına gelmesin, yeni ürün ekleyecek misin?[/B]

valla canım şimdilik bu kadar elde avuçta ne varsa koydum hepsi satılırsa ne giycem merak ediyom zaten sana ne gibi bir şeyler lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…