- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.380
-
- Konu Sahibi sempatik_kiz
cnm açtığın bir topiğin satışı durdurulmuş ordada beğendiğim şeyler vardı vzmıgeçtin satmaktan yoksa başka bir sorunmu vardı:26::26:
Kargo uzak kalıyordu o dönem.İşyerim tasınınca yakınlaştım ordakıler bu konudada ekli olması lazım aslında sen neyi begendın bende bir bakayım o konuyaa tekrar
Baştaki senın seçtiğin ceket cnm zaten. Fotografta koyu çıkmış :44: Diğer ıkısı satıldı malesef.
hadi ya bn bunu başka sanmıştm cnmnapalım kısmet değilmiş o zmn sen gönder cnm o zmn bnm 3 parçamı
Tamam canım 3 ürün senindir yarın bende gönderirim güle güle giy şimdiden
Sempatiğim urunlerımı açabıldım sonunda bedenleri oldu gömlek çok şık sıyah etegımle gıymeyı lanlıyorum :) Diğer bady lerde aynı şekilde özellıkle sonradana ldıgım açık kahve olanınhafif dekoltesi çok hosuma gıttı . Hediye olarak ekledıgın ayakkabılar ayak numarama tam uydu .Söylemişmiydim ben sana ayak numaramı hiç hatırlamıyorum vallahiBilekten baglamalı ayakkabıları sevdım her daim.Bilmişde göndermiş gibisin :)) Sorunsuz ve tertemiz ürünlerin için kocaman tesekkurler
kalanlar sadece bunlar mı canım
Hay allah yaaaa. Ben neden göremiyorum yahu. Sadece 13 sayfa çıkıyuor.
cnm eger telegondan giriyosan ondan olabilr belki
hayır bilgisayardan giriyorum ama neyse bakamıycam galiba.
canım senden şunları beğendim umarım duruyolardır
Eki Görüntüle 1031338 Eki Görüntüle 1031339 Eki Görüntüle 1031337 Eki Görüntüle 1031340 Eki Görüntüle 1031341 Eki Görüntüle 1031342
sanırım babet satılmış ama bi sormak istedim
mor çantada biraz kararsızım
elbiselerin çok hoşuma gitti beden ve boylarını söylersen yeniden elbiselerine bakayım
bir de siyah ayakkabını beğendim ama sen de beğendiklerini bana söylersen bende de nakit yok sınırı aşmayım :)
canım senden şunları beğendim umarım duruyolardır
Eki Görüntüle 1031338 Eki Görüntüle 1031339 Eki Görüntüle 1031337 Eki Görüntüle 1031340 Eki Görüntüle 1031341 Eki Görüntüle 1031342
sanırım babet satılmış ama bi sormak istedim
mor çantada biraz kararsızım
elbiselerin çok hoşuma gitti beden ve boylarını söylersen yeniden elbiselerine bakayım
bir de siyah ayakkabını beğendim ama sen de beğendiklerini bana söylersen bende de nakit yok sınırı aşmayım :)
cnm beğendiklerinden sadece beyaz elbise zara gömlek ve mor çanta duruyor diğerleri satıldı 10 TL lik elbiseyide bir arkadaş için ayırdım