Kapatıyorum !!! Ne alırsan 3tl - 5tl - 10tl :) & Takasa açık/satılmıştır..

$UZUN BEYAZ ABÝYE 60 TL.jpg $20140119_153021.jpg $20140119_154522.jpg

Tamam cnm o zaman ben yarın kargoya ugrucam zaten gönderebilirim hemen özelden bilgileri gönderelim madem. Ama benim 5 dk engelim var şuan yazamıyorum :KK19:

tmm cnm bnmde 5 dk engelim var :KK1::KK1: bnde göndercem sana bilgilerimi. Birde cekette yada terlikte herhangi bir özür yada deforme varmı:KK17::KK17:

tmm cnm bnmde 5 dk engelim var :KK1::KK1: bnde göndercem sana bilgilerimi. Birde cekette yada terlikte herhangi bir özür yada deforme varmı:KK17::KK17:

Hayır cnm yok iki urundede ceket suni deri az kullanıldı derisinde ve iç tarafında yıpranma dökulme çizik v.s bişey yok.Terligide gecen yaz aldım giymem normalde parmak arası otelde mecbur kaldım 4 gün giydim oda sahıle gıtmek için :KK52::KK52: Normal terlikle gezmek komik olucaktı:KK76:

Hayır cnm yok iki urundede ceket suni deri az kullanıldı derisinde ve iç tarafında yıpranma dökulme çizik v.s bişey yok.Terligide gecen yaz aldım giymem normalde parmak arası otelde mecbur kaldım 4 gün giydim oda sahıle gıtmek için :KK52::KK52: Normal terlikle gezmek komik olucaktı:KK76:

anladım cnm tmm birazdan özelden gönderiyorum bilgilerimi :KK16::KK16:

cnm açtığın bir topiğin satışı durdurulmuş ordada beğendiğim şeyler vardı vzmıgeçtin satmaktan yoksa başka bir sorunmu vardı:26::26:

X