- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
-
- Konu Sahibi sempatik_kiz
ayh yapamadım rezillikbi tane gömlek var çizgili cep kısmında sarı metal bir şey var sanırım ondan bahsediyorum canım
çaktırma bende pek beceremiyorumbunları kastediyorsun sanırım cnm S bden bunlar biri mavi biri kahverengi
Eki Görüntüle 1010958 Eki Görüntüle 1010959
S miiim-l giyene de cuk diye oturur şimdi bu
oturmazmı cnm oturur cart diye bi sesle oturur hemde
senin zayıflama kemeriyle başaracam zatenişe yarıyor mu peki
Cnm işe yaramıyor diyen bir çok kişi olmuş. Ama alıyorlar 3 gün kullanıp bırakıyorlar.Benim annem azıcık şişko kendisi 96 kiloydu onun için aldım ama hiç kullanmadı neymiş gıdıklanırmıştakmadı bile sağolsun. Ama teyzem kullandı bayağı göbeği vardı eritti. Hergün sabah akşam 1 saat kullandı. Bende kullandım ama zayıflamak için değil kas yapmak için yani bizde ihtiyacı olan kalmadı fayda gördük kesinlikle
anladım canım inşallah bende de etki gösterir :18: tamam gel şu 3 parçaya 40 tl de de ikimizde rahata erelim
Son 42.5 derim çünkü kesinti yapılıyor tatlım
42 tl olsun bari o buçuğu ne öyle
cnm artk kesinti fazla oluyor o yüzden buçuğu var 42.5 son diyorum canım anlaştıkmı :13::13::13:
canım hesabına yollamayacak mıyım kapıda yok ödeme yok çünkü buçuklu para yollanılıyor mu ki
her yerde kalkmamış sadece bazı yerlerde kalkmış diyorlar bizim burda kalktımı bilmiyorum cnm. umarım kalkmamıştır. Eğer kalktıysada ptt hesap numaramı veririm en az kesinti onda oluyor ondada 4.5 TL kesinti oluyor. Ziraatte kesinti olmuyormuş sanırım benimde ziraat hesabım yok :2::2::2:
benimde tam tersi ziraat varne yapacaz peki ya sizin orda ptt ile kalkmışsa
cnm yarın gidip görüşürüm ptt ile eğer kalkmışsa sen ptt gişesinden yatırabiliyorsun benim hesap numarama. Ama şu ziraatten hesap açma olayınıda bi inceleyeceğim yarın
tamamdır canım haber bekliyorum
tamam cnm bu sorunuda hallettik arkadaşım sağolsun bu arada bn sana özelden arkadaşımın hesap numarasını gönderiyorum ziraatin sen parayı oraya yatırırsın cnm bnde ptt kargo ile gönderirim ürünleri
S miiim-l giyene de cuk diye oturur şimdi bu
mavi olan güzelmiş bedeni tam oturur mu ki ben 45 kiloyum
tam oturur cnm bende 48 kiloyum bu arada evet 3 ürün için 65 dedim