Kapatıyorum !!! Ne alırsan 3tl - 5tl - 10tl :) & Takasa açık/satılmıştır..

can sağlığı olsun canım
yok yok bidaha uğraşma ölçmekle filan ben onu tunik tarzı olarak düşünmüştüm zaten
mor çantayla askılı beyazı alayım şimdilik ama senin çok açığın kalıyo..
ben biraz daha gezineyim sayfanda..
ilk baştaki pembe göğüs kısmı tül olan elbisenin boyu nereye kadar peki bedeni filan nedir

cnm toplayamadım bir türlü sayfayı yoğunluktan. o elbisede gitti ya sorduğun elbiseleri hep aynı arkadaş ayırttı :KK17::KK17: eteği almayayım bn zaten emin değilim olacağından arkadaşıma alıyoruz biz bunları sen o ceket ve elbise için takasa tamm dersen onları takas yapalım

cnm toplayamadım bir türlü sayfayı yoğunluktan. o elbisede gitti ya sorduğun elbiseleri hep aynı arkadaş ayırttı :KK17::KK17: eteği almayayım bn zaten emin değilim olacağından arkadaşıma alıyoruz biz bunları sen o ceket ve elbise için takasa tamm dersen onları takas yapalım

olsun canım sorun değil başka zamana inşallah..
ya açıkçası çantayı çok beğendim ama solgun duruyor sanki kendinden mi öyle
ben de bi çantayı bide beyaz askılıyı beğendim ama başabaş takaslamam çok zor umarım k.bakmazsın canım
blazer ceketin var mı son kez onu da bi sorayım varsa şöyle kalçaya kadar güzel kesimli bişi onu da eklerim

olsun canım sorun değil başka zamana inşallah..
ya açıkçası çantayı çok beğendim ama solgun duruyor sanki kendinden mi öyle
ben de bi çantayı bide beyaz askılıyı beğendim ama başabaş takaslamam çok zor umarım k.bakmazsın canım
blazer ceketin var mı son kez onu da bi sorayım varsa şöyle kalçaya kadar güzel kesimli bişi onu da eklerim

yok cnm hiç ceketi :KK50::KK50: evet cnm haklısın başka zamana inşallah hayırlı bol kazançlı satışlar cnm sana

$20140118_002557.jpg Sıfır hiç giyilmedi mağaza kokusuyla duruyor
Eki Görüntüle 1032703 şişme mont 25 TL
Eki Görüntüle 1032704 Sıfır hiç giyilmedi
$20140118_003231.jpg $20140118_002757.jpg $20140118_005240.jpg
$20140118_004845.jpg $tozlu-giyim-yazlýk-moda-elbise-modelleri-13.jpg sıfır Etiketi dahi üzerinde
Eki Görüntüle 1032710 Şifon elbise sıfır hiç giyilmedi 20 TL
$KIRMIZI VOLANLI ELBÝSE 30.jpg sıfır Etiketi üzerinde
$KAVERENGÝ ÖNÜ FERMUARLI ELBÝSE 20 TL (1).jpg $KAVERENGÝ ÖNÜ FERMUARLI ELBÝSE 20 TL (2).jpg Zara elbise bir kere yılbaşında giydim
$SÝYAH UZUN ÞÝFON ELBÝSE 35 TL.jpg Uzun şifon elbise bir kere kınada giydim akşam yemeklerinde falan çok şık durur
$ADÝLIÞIK STRAPLEZ ELBÝSE 20 TL.jpg ADİLIŞIKtan alındı ve yine sadece bir kere giyildi
$AAA (14).JPG
$UZUN BEYAZ ABÝYE 60 TL.jpg Mezuniyetim için almıştım oda doğal olarak sadece 1 kere giyildi
$BEYAZ ÖN DETAYLI ELBÝSE 30 TL.jpg sıfır hiç giyilmedi
$AAA (16).jpg $AAA (1).jpg
$YESÝL GÖMLEK KOLYE HEDÝYELÝ 5 TL.jpg $LACÝVERT EÞOFMAN LCW 5 TL.jpg
$20140120_140032.jpg $20140120_140117.jpg

kızlar benden ürün alanlar için yazıyorum hastalığım nedeniyle ne kargo gönderebildim nede ürün aldıklarıma havale yapabildim en geç 2 gün içinde kendimi toparlarım diye düşünüyorum. Kargolarınız ve ücretlerinizi 2 gün sonra halledeceğim Allahın izniyle

Eki Görüntüle 940800 bu çanta hem yandan takılıyor hemde sırt çantası olarak kullanılabiliyor
Eki Görüntüle 940801 hasır çanta kotondan alındı etiketi üzerinde hiç kullanılmadı ben 60 tlye almıştım
Eki Görüntüle 940802 ayakkabı sıfırdır hiç kullanılmadı
Eki Görüntüle 940803 bu mor çantamı çok severek kullandım üstü soyulmaya başladı beyaz jelatin şeklinde bu yüzden bu fiyat eğer üşenmeyip soyarsanız alttan çok güzel bir mor renk çıkıyor :)

en baştaki altı fermuarlı siyah çanta duruyo mu

kızlar rahatsızlığım nedeniyle sayfayla ilgilenemedim ne kargolarınızı gönderebildim nede havale çıkarabildim bugün biraz daha dinlenip Allahın izniyle yarın hepsini halledicem:KK16::KK16::KK16:a

X