- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
-
- Konu Sahibi sempatik_kiz
ya sen mi almıştın bunuuu ben senden sonra istemişim meğersem :)) neden satıyorsun??
anladım tek ürün için 5 tl de zarüri olacak gibi.. bende takas yapalım mı diyecektim çok istedim onu nilden ama satıldı diyince üzüldümde
cnm bn öğrenciyim kendimi kaptırıp bu ay öyle açıldım ki cebimde 5 kuruşum kalmadı . Tam ayarladım kendimi ay sonunu getiririm diyordum okuldan kitap falan isteyip dünyanın masrafını çıkardılar başka çarem kalmadı diyebilirim.
anladım tek ürün için 5 tl de zarüri olacak gibi.. bende takas yapalım mı diyecektim çok istedim onu nilden ama satıldı diyince üzüldümde
bende çok açıldım canım ya maalesefAnladım cnm ama dediğim gibi şuan paraya çok sıkışık olduğum için satıyorum. Bir çok şeyide yazdığım fiyatın çok altına veriyorum istersen diğer ürünleride incele almak istersen indirim yaparım
Kızlar bu montu anelssa arkadaşımızdan almıştım mont çok temiz sıfırdan farksız 36-38 bedene uygun aldığım fiyata veriyorum 25 TL
Eki Görüntüle 993560
bende çok açıldım canım ya maalesef
canım montun üstünde duruşunu koyabilir misin
canım montun üstünde duruşunu koyabilir misin
cnm bn öğrenciyim kendimi kaptırıp bu ay öyle açıldım ki cebimde 5 kuruşum kalmadı . Tam ayarladım kendimi ay sonunu getiririm diyordum okuldan kitap falan isteyip dünyanın masrafını çıkardılar başka çarem kalmadı diyebilirim.
canım montun şapkası çıkıyor mu peki.
bunun bedeni ne canım ?Eki Görüntüle 993963 [sıze=3]bu elbise var cnm[/sıze]
Ewet cnm çıkıyor
o zaman alayım ama 1-2 güne ancak nakit ayarlamam lazım canım bende baya bişiler aldım burdan.bişilerde sattım ama sattıklarım aldıklarımın yanında hiçbişi yani.montu satma mont benim ona göre.peki yanına bi kaç şey daha eklesem mont harici onlarda indirim yapar mısın
tamam cnm kesin alıcaksan ayırırım tabikide sen ekle istediklerini canım fiyatlarda anlaşalım
O bana olmaz canım ya çokta güzelmiş ama ben 5 ay önce doqum yaptıqım için kılo kaldı biraz 38 oluyoda 36 cok zor36 beden canım..........