Kapatıyorum !!! Ne alırsan 3tl - 5tl - 10tl :) & Takasa açık/satılmıştır..

[ı][sıze=3]aldım cnm yazamadım kargaşaya geldi unutmuşum teşekkür ederim ederim hediyen içinde yalnız senn içinde bir sakıncası yoksa tekrar bende satışa koymak istiyorum paraya biraz sıkışımda :KK17::KK17:[/sıze][/ı]

yok canım ürün senin artık istediğin gibi hareket edebilirsin ne sakıncası olcak.tisört oldu mu bu arada.

yok canım ürün senin artık istediğin gibi hareket edebilirsin ne sakıncası olcak.tisört oldu mu bu arada.
[sıze=3]
teşekkür ederim cnm önce sana sormak istedim belki rahatsız olursun diye. Yok kuzum oda olmadı kastı biraz bni bn çok zayıfım ama omuzlarım geniştir omuz kısmı kastı
[/sıze]

[sıze=3]
teşekkür ederim cnm önce sana sormak istedim belki rahatsız olursun diye. Yok kuzum oda olmadı kastı biraz bni bn çok zayıfım ama omuzlarım geniştir omuz kısmı kastı
[/sıze]

benimde omuzlar geniş aynen benide kasıyordu sana olcağını düşünmüştüm.bende zayıfım yoksa ama omuzların geniş olcağını düşünmemiştim:)

$RENKLÝ BÝKÝNÝ 30 TL.jpg $DÜZ SÝYAH BÝKÝNÝ 25 TL.jpg Eki Görüntüle 987752
$MAYO 25 TL.jpg $BEYAZ SATEN SABAHLIK 15 TL.jpg $Miorre-Jum-Gecelik-4700-PEMBE-L__47189949_0.jpg
$MR SATEN GECELÝK 10 TL.jpg $BEYAZ SATEN GECELÝK 10 TL.jpg $FB,90044,37,sistina-saten-gecelik-m-315.jpg
$BEYAZ SATEN PÝJAMA TAKIMI 30TL (1).jpg $BEYAZ SATEN PÝJAMA TAKIMI 30TL (3).jpg $BEYAZ SATEN PÝJAMA TAKIMI 30TL (2).jpg
$ÇAKMA ADÝDAS 5 TL.jpg $ÇAKMA ADÝDAS 10 TL.jpg $LACÝVERT EÞOFMAN LCW 5 TL.jpg

$ÇÇÇÇ.jpg Nilay_İlker arkadaşımızdan almıştım hiç kullanmadım sıfır direk satıyorum paraya ihtiyacım var.Fiyatları sorun kızlar

X