- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
-
- Konu Sahibi sempatik_kiz
alcam canım ama bi aksilik olursa hemen haber veriirm senide oyalamış olmamak için bakim tekrar sayfana canım montun bedeni nedir bu arada. kaç kiloya kadar olur yani 53-54 kg ya olur mu
anladım cnm 38 bedene uygun kısa şeftali rengi bir abiyem var istersen
Eki Görüntüle 994050
birde şifon uzun bi elbisem var
Eki Görüntüle 994053
öbürü cok hoşuma gitmişti bana yakısacaqını düşündüm ama bedenler uymadı hayırlı satışlar diliyorum
kuzuum kargomu aldım o hediyeler ne öyle mahcup oldum vallahiiçok çok çok teşekkür ederim bayıldım hepsine hele siyah ayakkabı varya iyiki benim kısmetim olmuş aşırı rahat çok sevdim. sonsuz teşekkür çok öptüm
MNG marka ceket 36 beden 7.5 TL
Eki Görüntüle 993664
ZARA SMALL beden gömlek 7.5 TL
Eki Görüntüle 993688
İkisi çok güzel kombin yapılabilir
Canım bu ürünlere takas düşünür müsün.
Canım ceketin kumaşı nasıl pamuklu mu ceket kumaşı mı. Kullanılma durumları nedir. Gömlek bol kesim mi üzerinde duruşunu görebilir miyim.
Cnm klasik ceket kumaşı.Gömlek şalaş gibi dursada dar bir model kumaş ceketlerin içine özellikle çok hoş duruyor. Şuan dışarıdayım. Okulum var okula geçiyorum. 2. öğretimim bn anca yarın resim atabilirim
tmm canım teşekkür ederim. ben özelden mail adresimi atıyım. sen müsait olduğunda atarsın resimleri
25 TL'lik çantayla takas düşünürmüsünüz?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=694842
29. sayfadan sonrası kalanlar..
cnm bu sıralar biraz sıkışığım normalde takas düşünmüyorum ama yinede sayfana baktım fakat kendime göre birşey bulamadım olanlarda hep satılmış zaten.Eğer çantayı düşünürsen indirim yaparım