Kapatıyorum !!! Ne alırsan 3tl - 5tl - 10tl :) & Takasa açık/satılmıştır..

O bana olmaz canım ya çokta güzelmiş ama ben 5 ay önce doqum yaptıqım için kılo kaldı biraz 38 oluyoda 36 cok zor :KK43:

anladım cnm 38 bedene uygun kısa şeftali rengi bir abiyem var istersen
$ÞEFTALÝ RENGÝ ABÝYE 50 TL.jpg
birde şifon uzun bi elbisem var
$SÝYAH UZUN ÞÝFON ELBÝSE 35 TL.jpg

kuzuum kargomu aldım o hediyeler ne öyle mahcup oldum vallahii :KK17: çok çok çok teşekkür ederim bayıldım hepsine hele siyah ayakkabı varya iyiki benim kısmetim olmuş :KK1: aşırı rahat çok sevdim. sonsuz teşekkür çok öptüm :21:

kuzuum kargomu aldım o hediyeler ne öyle mahcup oldum vallahii :KK17: çok çok çok teşekkür ederim bayıldım hepsine hele siyah ayakkabı varya iyiki benim kısmetim olmuş :KK1: aşırı rahat çok sevdim. sonsuz teşekkür çok öptüm :21:

Aaa gerçekten mi beğenmene çok sevindim canim benim :)) güle güle kullan inşallah...
Bende sabirsizlikla bekliyorum cicilerimi :)

Canım ceketin kumaşı nasıl pamuklu mu ceket kumaşı mı. Kullanılma durumları nedir. Gömlek bol kesim mi üzerinde duruşunu görebilir miyim.

Canım ceketin kumaşı nasıl pamuklu mu ceket kumaşı mı. Kullanılma durumları nedir. Gömlek bol kesim mi üzerinde duruşunu görebilir miyim.

Cnm klasik ceket kumaşı.Gömlek şalaş gibi dursada dar bir model kumaş ceketlerin içine özellikle çok hoş duruyor. Şuan dışarıdayım. Okulum var okula geçiyorum. 2. öğretimim bn anca yarın resim atabilirim

Cnm klasik ceket kumaşı.Gömlek şalaş gibi dursada dar bir model kumaş ceketlerin içine özellikle çok hoş duruyor. Şuan dışarıdayım. Okulum var okula geçiyorum. 2. öğretimim bn anca yarın resim atabilirim

tmm canım teşekkür ederim. ben özelden mail adresimi atıyım. sen müsait olduğunda atarsın resimleri

cnm bu sıralar biraz sıkışığım normalde takas düşünmüyorum ama yinede sayfana baktım fakat kendime göre birşey bulamadım olanlarda hep satılmış zaten. :KK17::KK17:Eğer çantayı düşünürsen indirim yaparım

Bende bu ay fazlaca alışveriş yaptım limitimi doldurdum cnm ya takas düşünürsen sporda kullanırım demiştim saolasın. Hayırlı satışlar

X