Kapatıyorum !!! Ne alırsan 3tl - 5tl - 10tl :) & Takasa açık/satılmıştır..

ya sen mi almıştın bunuuu ben senden sonra istemişim meğersem :)) neden satıyorsun??

cnm bn öğrenciyim kendimi kaptırıp bu ay öyle açıldım ki cebimde 5 kuruşum kalmadı . Tam ayarladım kendimi ay sonunu getiririm diyordum okuldan kitap falan isteyip dünyanın masrafını çıkardılar başka çarem kalmadı diyebilirim.

BERSHKA marka SMALL beden 5 TL
$20140224_141207.jpg
VENA marka badiler ikiside birer kere giyildi tanesi 5 TL
$20140224_140844.jpg $20140224_140908.jpg

cnm bn öğrenciyim kendimi kaptırıp bu ay öyle açıldım ki cebimde 5 kuruşum kalmadı . Tam ayarladım kendimi ay sonunu getiririm diyordum okuldan kitap falan isteyip dünyanın masrafını çıkardılar başka çarem kalmadı diyebilirim.
anladım tek ürün için 5 tl de zarüri olacak gibi.. bende takas yapalım mı diyecektim çok istedim onu nilden ama satıldı diyince üzüldümde

anladım tek ürün için 5 tl de zarüri olacak gibi.. bende takas yapalım mı diyecektim çok istedim onu nilden ama satıldı diyince üzüldümde

Anladım cnm ama dediğim gibi şuan paraya çok sıkışık olduğum için satıyorum. Bir çok şeyide yazdığım fiyatın çok altına veriyorum istersen diğer ürünleride incele almak istersen indirim yaparım

canım montun şapkası çıkıyor mu peki.

Ewet cnm çıkıyor

o zaman alayım ama 1-2 güne ancak nakit ayarlamam lazım canım bende baya bişiler aldım burdan.bişilerde sattım ama sattıklarım aldıklarımın yanında hiçbişi yani.montu satma mont benim ona göre.peki yanına bi kaç şey daha eklesem mont harici onlarda indirim yapar mısın

o zaman alayım ama 1-2 güne ancak nakit ayarlamam lazım canım bende baya bişiler aldım burdan.bişilerde sattım ama sattıklarım aldıklarımın yanında hiçbişi yani.montu satma mont benim ona göre.peki yanına bi kaç şey daha eklesem mont harici onlarda indirim yapar mısın

tamam cnm kesin alıcaksan ayırırım tabikide sen ekle istediklerini canım fiyatlarda anlaşalım

tamam cnm kesin alıcaksan ayırırım tabikide sen ekle istediklerini canım fiyatlarda anlaşalım

alcam canım ama bi aksilik olursa hemen haber veriirm senide oyalamış olmamak için bakim tekrar sayfana canım montun bedeni nedir bu arada. kaç kiloya kadar olur yani 53-54 kg ya olur mu

X