-
- Konu Sahibi sempatik_kiz
Eki Görüntüle 977018 Eki Görüntüle 977019 Eki Görüntüle 977020 Eki Görüntüle 977021 Eki Görüntüle 977022 Eki Görüntüle 977023 Eki Görüntüle 977024 Eki Görüntüle 977025 Eki Görüntüle 977027 Eki Görüntüle 977030 Eki Görüntüle 977036 Eki Görüntüle 977038 Eki Görüntüle 977039 Eki Görüntüle 977040 Eki Görüntüle 977041
merhaba sempatik kız burdaki gömlekler ve yeşil bluz birde mavi ceket bedenleri nedir acaba birde markaları var mı canım.
cnm gömlekleri ihraç fazlası ürünler satan bir mağazadan almıştım etiketleri kesikti yani hangi marka bilmiyorum 36 beden
ceketin markası Ayhan bn 50 TLye aldım ama bana büyük geliyo 36-38 bedene olur
yeşil bluzuda samsunda özel tasarım yapan küçük bir butikten almıştık kumaş çok şık duruyor dar paçaların üstüne 36- 38 beden
peki gömllekler 36 demişsin ben 172 boy 60 kiloyum 38 giyiniyorum. senin gömlekler likralımı yana verdiğim ölçülerime göre bana olurmu dersin
cnm gömlekler likrali ama yinede olmaz sana. Fakat yeşil bluz ve ceket olur. Birde diğer arıyorum yazdığım sayfana ekledim onlar sana olur. Ben ceketi o gece mecbur bişey giymem lazım diye almıştım o gece giydim bir dahada giymedim şimdide çok zayıfladım 48 kiloyum hiç olmuyorlar bana
kızlar bugün kargo günü
canım kendinden deri kemerli elbise satıldımııııı 10 tl olan nil kapmış galiba onu dagözlüğü de sevdim bulursan benden bişiler gözlüğü de dahil edelim takasa
ewet cnm nil kaptı o elbiseyi olur oda uyar takasa bn talan edeyim sayfanı birde beyaz spor ayakkabıya ihtiyacın varmı varsa çakma tiger'lerim var 38 numara öyle bi fiyattan vericemki şaşıracaksın
aa olabilir aslınca canım baharlık değişik tarzda babet sandalet varsa onları da görmek isterimtigerları da tabiii
aa olabilir aslınca canım baharlık değişik tarzda babet sandalet varsa onları da görmek isterimtigerları da tabiii
cnm şu bnm beğendiğim 40 TL dediğin siyah kaban için takasa girermisin önce onu sorayım
istersen bana özelden tel bilgini mesaj at whatsapptan göndereyim resimleri bn buraya her zaman resim yükleyemiyorum hata veriyor cnm babetim yada sandaletim yok hiç giymemki bndaha ilk defa bir babet aldım onuda sevgilim aldı bu yüzden satamam
eğer düşünürsen önü fermuarlı bir elbise var kahverengi elbise zararın ihraç fazlası bak harika bir elbise o mutlaka tavsiye ederim
siyah 40 tl dediğim kaban hangisi canım ya :26: whatsapp kullanmıyorum bu arada teknolojiden uzagımmail adresi vereyim istersen oraya at ? elbise pek ihtiyacım yok canım çok sık giyemiyorum aslında. tiger ve gözlük için düşünebilirim sende bişiler bulursan tabiii
olur cnm oda olur site sorun çıkarıyor o yüzden dedim hani şu 70 TL den 40 a düşürdüğün kaban varya onu diyorum cnm altı volanlı olan
40a düşürmemiştim canım ya satmaya kıyamıyrdoum zaten o kadar ucuza vermezdim ama o az önce satıldı canım şansına küs
aaa bn yanlış hatırlıyorum o zmnnapalım şans tamam cnm bn 2. öğretim okuyorum gece 12den sonra falan girebilirim artık. Sen benim istediğim önü mavi yazılı badiyi kelebekli badiyi satma o zmn bn diğerlerinide bakarım anlaşırız bi şekilde. Kendine ayırdığın toz pembe için takas düşünürsende bilgim olsun cnm. Ben diğer ürünlerinide inceler akşam dönerm sana