Kapatıyorum !!! Ne alırsan 3tl - 5tl - 10tl :) & Takasa açık/satılmıştır..

cnm pttde tanıdığı olan bir arkadaşım teslim aldı bn şehir dışındayım yarın öğleden sonra dönüyorum alıcam arkadaşımdan ama pttden alındı cnm

anladım canım benimkini kartal ptt ye mi cevizli ptt ye mi gönderdin kartal da şuan ama oraya mı teslim edildi bilmiyorum bende şehir dışından akşam geldim

cnm ayakkabı 38 numara ama dar kalıplı bn rahat edemedim sıktı bu yüzden sadece bir kere giydim sana çok rahat olur çok kibar bir ayakkabı beğendiğin elbise 36 beden cnm bana büyük geliyor artık ondan satıyorum setde tabiki senin olabilir sen bnm için bu kadar çabalıyosun bak eğer düşünürsün stradivariusun tsbs rengi cüzdanını 50 TLye almıştım sayfaya 20 TL yazdım ama sana 10 TL ye bırakırım çok büyük bir cüzdan portföy çanta olarak kullanabilirsin içine anahtarlığım ve not 3 telefonum kılıfıyla dahi sığıyor düşün artık boyutunu

Stradivarius taba rengi cüzdan,
Siyah süet ayakkabı
10 TLlik kendinden kemerli elbise,
Siyah 10TLlik deri çanta,
2 TLlik takı seti
Kırmızı adidas eşofman üstü,
Mercan rengi 30 TLlik elbise SATILDI :119::119:

canım 5 tllik şortun resmi vardı ama satılmış sanırım,çünkü 28.sayfadan sonrakilere baktığımda görememiştim dün gördüm,sanırım satılmış o şort zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…