- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
-
- Konu Sahibi sempatik_kiz
artık kargonu almışsındır heralde:))))
[ı][sıze=3]aldım cnm yazamadım kargaşaya geldi unutmuşum teşekkür ederim ederim hediyen içinde yalnız senn içinde bir sakıncası yoksa tekrar bende satışa koymak istiyorum paraya biraz sıkışımda[/sıze][/ı]
[sıze=3]yok canım ürün senin artık istediğin gibi hareket edebilirsin ne sakıncası olcak.tisört oldu mu bu arada.
[sıze=3]
teşekkür ederim cnm önce sana sormak istedim belki rahatsız olursun diye. Yok kuzum oda olmadı kastı biraz bni bn çok zayıfım ama omuzlarım geniştir omuz kısmı kastı[/sıze]
benimde omuzlar geniş aynen benide kasıyordu sana olcağını düşünmüştüm.bende zayıfım yoksa ama omuzların geniş olcağını düşünmemiştim:)
[ı][sıze=3]demek ki yapı olarak aynıyız kuzum çantayı soran olursa bana yönlendirimisin cnm[/sıze][/ı]
tamam canım.sütyenlerde bana küçük ben 80-85 arası kullanıyorum.ama dar olunca daha fantazik duruyo:)
hiç güleceğim yoktuçatlaksın kız sen
heheh:)ama öyle de hoş duruyo sanki dergi kapağından fırlamış gibi hoş duruyo ..:))
Küçük ldu dediğinde üzülmüştüm ilk ama Sen mutluysan sorun yok cnm önemli olan o
takas yapıyomusun arkadaşım
Kendime gore birsey bulursam elbette :)
Eki Görüntüle 987898 Nilay_İlker arkadaşımızdan almıştım hiç kullanmadım sıfır direk satıyorum paraya ihtiyacım var.Fiyatları sorun kızlar