-
- Konu Sahibi sempatik_kiz
tamam cnm bulmaya çalışacağımdan emin olabilirsinben onların altına gazete pamuk falan bişeyde tıkarım kırılmasın diye sen merak etme
pamuk tıkabilirsin ama gazete tıkma sakın gazete boyuyor çünkü:)canım iççamaşırı kutusu yok mu kartondan ona koyabilirsin .ya da temiz geniş b ayakkabı kutusu olabilir zeminine ve içine pamuk falan tıkarsın.kırılmaz geniş bi kutu gibi bişeye koy mutlaka yoksa kırılıyor canım daha önce gelmişti bana bi tama kırılmıştı çok kötü durumda ulaştı elime
ayy doğru söylüyosun o aklıma gelmedi bak tamam ccnm pamulara sarar sarmalar koyarım kutuda gönderirim zaten :)
tamam canım burdan yazalım bari 5dk engeli var özelde.ben kargonu ödeyerek gönderiyorum haberin olsun sende öle yaparsın şekerim.bir de bordoların markası neydş.altlarını kullanmışmıydın
tamam cnm bnde ödeyip gönderirim. Beyazlar orkidenin ama bordoların markası ne bilmiyorum cnm takım olarak küçük bir dükkandan almıştım. Sırf danteldi altları ben o tarz şeyler kullanamam hiç kullanmadım altlarını bu yüzden ne yaptım bilmiyorum yarın döküp bulcam inşallah
hım bende dantelli çok sewerim daha tatlı duruyo tamam canım.bende hediyeliklerini ayarlıyım(takı kutumu unutma sende:)) kalkınca sabah erkenden verelimde çıksın yola ii geceler canım kaçıyorum ben
tmm cnm yalnız bn öğleden sonra göndercem bilgin olsun ii geceler cnm
canım burdakı sıyah ve gumus cantay almak ıstıyorum en uygun fıyat ne olur bana ozleden msj at haber beklıyrm sendennnnnn :)41
canım gümüş rengi küçük çanta bi arkadaşımıza hediye gitti istediğin siyah hangisi
canım özelden yazdım ama kargnu gönderdim sen benimkini gönderebildin mi kp yi alabilir miyim gönderebildiysen.bide hediyem var sana süpriz:)
3.sıradaki elbise satıldımı birde beden??
cnm 10 dk çıkıyorum ewden göndercem bndev
canım 19.sayfada kı ıkı krem ayakkabının numaraları ne oluyor
KALAN ÜRÜNLER VE YENİ EKLENENLER
19. Sayfadan itibaren yeni eklenenler ve elimde kalanlar ayakkabı çanta iç giyim elbise eşofman takı herşey...
tamam canım ödeyerek gönderdim bende indirimden yararlandık sanırım benim 4,50 gibi bişi tuttu.senin ne kadar tuttu.bi de bordo altları bulabildinmi özelden yazamıyorum 5 dk engelim var.