• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapatılan konumuzun açılmasını istiyoruz :))

Konu tekrar açılsın mı?

• Evet

OY: 96 94,1%
  • Hayır

OY: 6 5,9%

• Ankete Katılan
    102
Açılsın da yine birbirinizi yiyin :KK53:
Konunun kilitlendiğini bugün farkettim. Fırsat olmamıştı o konuyu okuyup katılmama, bilmiyorum kim ne dedi, ama siyasete kadar götürmüşsünüz işi galiba, mune yazmış. Siyaset filan deyince annemin de parmağı olabilir şimdi, bizimki banlanmış da olabilir hatta, bi sorayım. :KK53:
saraylım cidden senin annen mi

ne şanslısın ülke meseleleriyle bu kadar ilgili çok bilinçli bir annen var.

ne ne ne ne neden gormedim ben eglenceli konu mu kapanmis neden ben hep sonradan duyuyorum boyle seyleri dur bi hayir diyip geliyim :P

Alıntı yapmanın yasak olduğu bir konuda alıntı yapılmamalıydı, özellikle O okypete bu uyarıyı konu başlığına da ekledikten sonra buna dikkat edilmemesi hiç doğru değildi. Benim şöyle bir fikrim var: Konu tekrar açılsın ve alıntı yapılmaması gerektiği yine başlığa yazılsın. Konu içinde bu uyarıya rağmen alıntı yapanlar, bunun yanı sıra konuyu polemik, siyaset gibi alakasız yönlere çekenler kib'lensin ve kendilerine ban cezası verilsin. Böylece hem konu kapatılmaz hem de kurallara uymayanlar cezasını bulmuş olur. Neden birkaç üyenin yaptığı hata bütün konuya mal edilsin ki? Bence bu haksızlık. Ben özellikle alıntı yapmama uyarısı başlığa eklendikten sonra alıntı yapmadım ve konuya alakasız şeyler karıştırmadım. Bunu diğer üyeler de yapabilir.

Back