- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O diğer topiği ben bilmiyordum ama herkesle ilgili güzel şeyler yazıcam kötü şeyler yazıp zan altında bırakmak istemiyorum. Tabi diğerleri ne der bilmem :)Ben olduğu gibi söyleyeyim de Bilgece, sonra bilmiyorduk, ama olur mu, o bana dedi, yok buna laf Çarptı, x partililere saldırın, y düşüncedekilere giydirin, xxx'i özel hayatıyla vurun gibi şeyler olursa, acımam gerekirse toplu kıyım yaparım.
Biz Kapatılan diğer topikte çok uğraştık, bir kere ipin ucu kaçtı mı gerisi Çorap söküğü gibi geliyor.
Geldiğinde filan da ishali vardı hep, ama biz asıl kuş beyinliler olarak fazla marul salatalık verdik ondan oldu herhalde dedik.
Kişisel tartışmalara dönen konular kapatılır çünkü, kuraldır bu ve site manifestosunda yazar, hatta o manifesto kuralında der ki:Müdürüm kurallara uymayanlar banlansın neden konu kapatılıyor onu anlamıyorum ne gruptayım nede kimsenin lafını üstüme alıyorum kurunum yanında yaşta yanıyor ama
sanki..Bence evet dedi.
heaa. fake konu açtımKonu neden kapanmis ? Fakemiymis megersem
Herkesin kime yazdığını biliyor musun kız.
hayır kimse yazmamıştı.. [/QUOTE iyi bari
Ben bugün ne yediğimi hatırlamıyorum bilgeceeeee : DYazılan nickler aklımda