• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapatılan konumuzun açılmasını istiyoruz :))

Konu tekrar açılsın mı?

• Evet

OY: 96 94,1%
  • Hayır

OY: 6 5,9%

• Ankete Katılan
    102
Ne ara siyasetten konustunuz yav? Bana niye haber vermediniz? Kambersiz dugun olur mu? Iyi olmus size..:KK70:

Valla Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bi daha yaramazlik yapmicaklarmis, oyle diyorlar.. ac konularini gitsin bu sefer.. Laf dinlemezlerse cimbizinla kulaklarini cekersin..:KK53:

Konuda hiç diyalog olmaması lazım bence. Birine verilmiş herhangi bir cevap alıntılı alıntısız, sitenin görünmeyen tarafına alınsın. Bir yerden sonra herkes alışır bu duruma bence.

Ben olduğu gibi söyleyeyim de Bilgece, sonra bilmiyorduk, ama olur mu, o bana dedi, yok buna laf Çarptı, x partililere saldırın, y düşüncedekilere giydirin, xxx'i özel hayatıyla vurun gibi şeyler olursa, acımam gerekirse toplu kıyım yaparım.

Biz Kapatılan diğer topikte çok uğraştık, bir kere ipin ucu kaçtı mı gerisi Çorap söküğü gibi geliyor.
O diğer topiği ben bilmiyordum ama herkesle ilgili güzel şeyler yazıcam kötü şeyler yazıp zan altında bırakmak istemiyorum. Tabi diğerleri ne der bilmem :)

Müdürüm kurallara uymayanlar banlansın neden konu kapatılıyor onu anlamıyorum ne gruptayım nede kimsenin lafını üstüme alıyorum kurunum yanında yaşta yanıyor ama :110:
Kişisel tartışmalara dönen konular kapatılır çünkü, kuraldır bu ve site manifestosunda yazar, hatta o manifesto kuralında der ki:
XII) Kişisel tartışma şekline dönüşen konular derhal kapatılır! Kapatılan başlıklara (yazılara) ilgili özel mesaj veya e-posta atılmamasını rica ederiz. Sürekli ikili tartışma yaratan kullanıcılar önce uyarılır, sonra üyelikleri pasif edilir.

Yani ben kurala uygun işlem yapıyorum;)

Bazen kkya girince ne düşüneceğimi şaşırıyorum bazı üyelerin arkadaşlığını görüp kıskanıyorum 7 24 kkda kalıp herşeyi takip edesim geliyor
Bazı üyelerin agresifliğini gorup aman allahım dediğim oluyor

Sen ne yaman ayrıca güzel çelişkisin KK

Laf vuracaksam ya da elestireceksem öyle gizli yapmam diğer topikte olduğu gibi isim veririm kimse de ay bini mi didi diye alınmaz.o yüzden valla ben hem eleştiri hem övgü yazarım eğer eleştiri kısmı sorun olacaksa da bişey yazmam napak artık :KK14:

Ben kırmızı çizgileri çiziyorum arkadaşlar, çizgiyi aşan oyun dışı kalır, söylüyorum, zaten yeterince banlanıyorsunuz, birde bu topikte uymadınız diye banlanmayı göğüsleyecekseniz sizin kararınız, ki Tecrübe aktarıyorum size, diğer topikte, can ciğerler bile birbirine girdi, bakmayın cımbızla kuru kafayla dolandığıma, arada insanlar birbirinle kavga ettiğinde benimde Tadım kaçıyor, cımbızlıysak kalpsiz değiliz.

Back