- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 36
siyaset şekerimne yaptiniz o kadar ban yediniz hep geyikten mi?
noliir bakayım. ben mune ı bekliim:)
ne yaptiniz o kadar ban yediniz hep geyikten mi?
Geyik bizim işimizne yaptiniz o kadar ban yediniz hep geyikten mi?
owww ballıyızz. Bize uyarı muyarı yok , direk popoya yiyoruz tekmeyiUyarim var zaten direk sutlanirim
Benimkiler gizli albümde herkesler göremezO kadar mi guzeller merak ettim banada gostersenize
olmazz, anca beraber kanca berabernoliir bakayım. ben mune ı bekliim:)
Ben siyasete bi iki kere girdim baktim olmayacak iki uc kelime ettim ciktim hemenYoooo benim dilim cok sivridir her seyo soylerim ozellikle siyasetten cok yedim. Geyikten yedigim de oldu ama nadir. Boyle seyler iste :)
senin ediliğin sonlanınca da bi kazan deviririz , mirak etme senofki of. adım yaramaz ediye çıktı zaten.. ediliğe son verilmezse şaşırmam:)))
geyiksiz de olmuyor ki sonucta kadin dedigin dirdir eder geyik eder.. eder de ederGeyik bizim işimizama ben bi ara kk ya girmedim uzun süre ban yemeyince siliniyor banlar ben öyle biliyorum benim sıfırdı gecen 2 sefer yedim
Senin yerine açtık biliyorum üzülüyorsun konun kapandı diyeofki of. adım yaramaz ediye çıktı zaten.. ediliğe son verilmezse şaşırmam:)))
ben oyle buyuk bi hata yapmamistim sanirim ondan. konu disi bir yorum yazmistim bir arkadasa aa hosgeldin gibi bisey yazdim hemen biri kiblemis cok severler beniowww ballıyızz. Bize uyarı muyarı yok , direk popoya yiyoruz tekmeyi
cok gizemliyim diyorsunBenimkiler gizli albümde herkesler göremez
üzüldüm tabii. ama mune nın bir bildiği vardır dedim.Senin yerine açtık biliyorum üzülüyorsun konun kapandı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?