- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 36
aa hatirladim simdi dogulu konusmasi vardi demiOku bastan hahahaha
Kiz yok kuş gribi varya hahahah
Ha evet o zaten ramazandi hahah
dusermiyiz ki? ya korkutmayin beni ben daha toyum acemiyimmabuslara düşersem kankalarımı özlerim hasretlerine dayanamam
aa hatirladim simdi dogulu konusmasi vardi demi
aah ahhh asrın hatasını yaptın , goremiyoruz oy verenleriiHayır diyen gene 4 olmuş
ilk mapıs deneyimin olucak işte.. Korkma kuzummmdusermiyiz ki? ya korkutmayin beni ben daha toyum acemiyimtamam bol geyik yaptik ama bdv'de degiliz ki
Kiz sen ne dusuyosun. Yatsan 1 gun yersin. Ben ayvayi yerim amadusermiyiz ki? ya korkutmayin beni ben daha toyum acemiyimtamam bol geyik yaptik ama bdv'de degiliz ki
niye ki? anlamadim valla yeni uye olunca 1 gun mu aliyorsun?Kiz sen ne dusuyosun. Yatsan 1 gun yersin. Ben ayvayi yerim ama15 gunden assagisi kurtarmaz
Yok ilk bir gün 2 gün 3 5 diye katlayarak gidiyor cezanniye ki? anlamadim valla yeni uye olunca 1 gun mu aliyorsun?
niye ki? anlamadim valla yeni uye olunca 1 gun mu aliyorsun?
Yok ilk bir gün 2 gün 3 5 diye katlayarak gidiyor cezanbizim gibi deneyimlilere sor
ne yaptiniz o kadar ban yediniz hep geyikten mi?Hayir ilk defa banlanirsan ceza puanin olmadigi icin 1 gunle kurtarirsin. Ama benim gibi bin kere banlanirsan 1 2 aydan önce cikmazsin çünkü ceza puanin cok fazla oluyor.Kazen in ceza puanlarina af getirmesini o kadar cok istiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?