- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Yok yav gizem için değil de, ameliyatı araştıranlar, süreç görmek isteyenler için yardımcı olmak amaç, e tabi ulu orta da yayınlamak olmazcok gizemliyim diyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yav gizem için değil de, ameliyatı araştıranlar, süreç görmek isteyenler için yardımcı olmak amaç, e tabi ulu orta da yayınlamak olmazcok gizemliyim diyorsun
Sonlara doğru okusaydın canım sonlarda hep nicklerle yazılmış sevmeyenlerde yazmışkonuyu ilk baştan 10 sayfa sondan 10 sayfa kadar okudum geldim,hepsini okumayı gözüm kesmediama anladığım kadarıyla pek isim veren yok,genelde herkes birbirini sevdiğini söylemiş,bu zaten forumda en çok dikkatinizi çeken üye konusunda yeterince yapılıyor.
sevmediğimiz kişilerin isimleri verilecekse ve kavga çıkmayacaksa bence konu açılsın.valla ben açık açık sebepleriyle yazarım,millette bana yazsın,arkadan konuşulmasından daha dürüstçe hiç değilse.ama banlanma olmamak şartıyla açılsın,çok mu şey istiyorum ne
aa simdi anladim bakarsin bende yaparim ilerde o zaman bakarim doya doyaYok yav gizem için değil de, ameliyatı araştıranlar, süreç görmek isteyenler için yardımcı olmak amaç, e tabi ulu orta da yayınlamak olmaz
Tabi dünya ya açmamak lazımYok yav gizem için değil de, ameliyatı araştıranlar, süreç görmek isteyenler için yardımcı olmak amaç, e tabi ulu orta da yayınlamak olmaz
bilemedim. bazı yerlerde sohbet oluyor. anneler konularında yada ilşkilerde. ama burada bilemiyorum
çok emin değilim ben. umuyorum. ama açılmayabilirdeKizlar sizce acilir mi? :)
konuyu bilmiyom ama sen istedin diye evet e bastımLutfen acilsin lutfeen. Cok egleniyorduk. Herkes kurallara uyacak mune abla soz. Lutfeen acilsinn
Daha oncede acilmis sonra kapanmis bu son sansimizmis gibime geldi.. umarim acilirKizlar sizce acilir mi? :)
muneyi az çok çözmüşsem açılmaz.Kizlar sizce acilir mi? :)
ama sanki burasıda bibibellanın bdv konusu gibi onun derdi üzerinden yorum yapıyoruz gibi bence geyik sayılmaz ama yazılanlar
evete parnağ bastın mı şekerim
Ben siyasete bi iki kere girdim baktim olmayacak iki uc kelime ettim ciktim hemenbir daha da kolay kolay gitmeyi dusunmuyorum
geyik bolumu var ya balimKk ye rahatca geyik yapilcak bi chat room kurulsun diye anket acalim
senin yerine mapıs yatarım napimben konu dışı yorum yapmıyorum,eğer konuya yorum yaptık diye ban olursa bu adaletsizlik olur,eğer banlanırsam tek suçlusu sensin @bibibella,beni etiketlemeyecektin