• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapatılan konumuzun açılmasını istiyoruz :))

Konu tekrar açılsın mı?

• Evet

OY: 96 94,1%
  • Hayır

OY: 6 5,9%

• Ankete Katılan
    102
konuyu ilk baştan 10 sayfa sondan 10 sayfa kadar okudum geldim,hepsini okumayı gözüm kesmedi:KK48:ama anladığım kadarıyla pek isim veren yok,genelde herkes birbirini sevdiğini söylemiş,bu zaten forumda en çok dikkatinizi çeken üye konusunda yeterince yapılıyor.
sevmediğimiz kişilerin isimleri verilecekse ve kavga çıkmayacaksa bence konu açılsın.valla ben açık açık sebepleriyle yazarım,millette bana yazsın,arkadan konuşulmasından daha dürüstçe hiç değilse.ama banlanma olmamak şartıyla açılsın,çok mu şey istiyorum ne:KK70:
Sonlara doğru okusaydın canım sonlarda hep nicklerle yazılmış :KK53: sevmeyenlerde yazmış

ben konu dışı yorum yapmıyorum,eğer konuya yorum yaptık diye ban olursa bu adaletsizlik olur,eğer banlanırsam tek suçlusu sensin @bibibella,beni etiketlemeyecektin :KK62::KK48:
:KK53::KK53: senin yerine mapıs yatarım napim :cry:
Ya konu açılmazsa kk da demokrasi yok demektir seçme ve seçilme özgürlüğümüz elimizden alınamaz :KK70::KK70:

Back