- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 36
aa hatirladim simdi dogulu konusmasi vardi demiOku bastan hahahaha
Kiz yok kuş gribi varya hahahah
Ha evet o zaten ramazandi hahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa hatirladim simdi dogulu konusmasi vardi demiOku bastan hahahaha
Kiz yok kuş gribi varya hahahah
Ha evet o zaten ramazandi hahah
dusermiyiz ki? ya korkutmayin beni ben daha toyum acemiyim tamam bol geyik yaptik ama bdv'de degiliz kimabuslara düşersem kankalarımı özlerim hasretlerine dayanamam
aa hatirladim simdi dogulu konusmasi vardi demi
aah ahhh asrın hatasını yaptın , goremiyoruz oy verenleriiHayır diyen gene 4 olmuş
ilk mapıs deneyimin olucak işte.. Korkma kuzummmdusermiyiz ki? ya korkutmayin beni ben daha toyum acemiyim tamam bol geyik yaptik ama bdv'de degiliz ki
Kiz sen ne dusuyosun. Yatsan 1 gun yersin. Ben ayvayi yerim ama 15 gunden assagisi kurtarmazdusermiyiz ki? ya korkutmayin beni ben daha toyum acemiyim tamam bol geyik yaptik ama bdv'de degiliz ki
niye ki? anlamadim valla yeni uye olunca 1 gun mu aliyorsun?Kiz sen ne dusuyosun. Yatsan 1 gun yersin. Ben ayvayi yerim ama 15 gunden assagisi kurtarmaz
Yok ilk bir gün 2 gün 3 5 diye katlayarak gidiyor cezan bizim gibi deneyimlilere sorniye ki? anlamadim valla yeni uye olunca 1 gun mu aliyorsun?
niye ki? anlamadim valla yeni uye olunca 1 gun mu aliyorsun?
@Bilgece me karışmayın sevgili yonetimm.. Onun cezası çookkk
Yok ilk bir gün 2 gün 3 5 diye katlayarak gidiyor cezan bizim gibi deneyimlilere sor
ne yaptiniz o kadar ban yediniz hep geyikten mi?Hayir ilk defa banlanirsan ceza puanin olmadigi icin 1 gunle kurtarirsin. Ama benim gibi bin kere banlanirsan 1 2 aydan önce cikmazsin çünkü ceza puanin cok fazla oluyor. Kazen in ceza puanlarina af getirmesini o kadar cok istiyorum ki