• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapatılan konumuzun açılmasını istiyoruz :))

Konu tekrar açılsın mı?

• Evet

OY: 96 94,1%
  • Hayır

OY: 6 5,9%

• Ankete Katılan
    102
alıntı yapmayalım,siyasete girmeyelim,polemik hakaret olmasın söz verelim,açılsın:))
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. söz veriyorum pambuk gibi yazacam:KK53:
bencede beğenmediği yorum olanlarda görmezden gelsin ya bu kadar mı zor :KK12: ben söz veririm alıntı yok hakaret yok polemik yokEn Büyük KK gerçi şu kk da bir kere polemiğe girmişliğim yoktur zaten sayın editorum bana güvenebilirsiniz:KK70:

Muhabbet kuşu besleyen var mı kardeşler ya? Yenibaşlık açmayayım şimdiortalığa, hazır burası kalabalık :KK53:
Sümbül'de iç parazit varmış, hayvan çok zayıflamış biz fark etmemişiz. Antibiyotik vermiş vet ama çok zayıf oldugundan bünyesiilacı da kaldıramayabilir demiş. Napmak lazım?

Muhabbet kuşu besleyen var mı kardeşler ya? Yenibaşlık açmayayım şimdiortalığa, hazır burası kalabalık :KK53:
Sümbül'de iç parazit varmış, hayvan çok zayıflamış biz fark etmemişiz. Antibiyotik vermiş vet ama çok zayıf oldugundan bünyesiilacı da kaldıramayabilir demiş. Napmak lazım?
Aynı hastalığı benim kuşum da geçirdi.
beslenmesinde asla azalma olmadı.
Ve serin yerde tuttuk onu.
Kısa süre içinde atlattı hastalığı.

Back