Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bencede beğenmediği yorum olanlarda görmezden gelsin ya bu kadar mı zor ben söz veririm alıntı yok hakaret yok polemik yok gerçi şu kk da bir kere polemiğe girmişliğim yoktur zaten sayın editorum bana güvenebilirsinizalıntı yapmayalım,siyasete girmeyelim,polemik hakaret olmasın söz verelim,açılsın:))
Mune söz veriyorum pambuk gibi yazacam
bnce açılırrrKizlar sizce acilir mi? :)
oyle degil balim bazi sitelerde oluyorya uyeler arasi sohbet akisiKk ye rahatca geyik yapilcak bi chat room kurulsun diye anket acalim
aa evet o hos oluroyle degil balim bazi sitelerde oluyorya uyeler arasi sohbet akisi
önceden varmış böyle bişey sanırımoyle degil balim bazi sitelerde oluyorya uyeler arasi sohbet akisi
bncedeama sanki burasıda bibibellanın bdv konusu gibi onun derdi üzerinden yorum yapıyoruz gibi bence geyik sayılmaz ama yazılanlar
Aynı hastalığı benim kuşum da geçirdi.Muhabbet kuşu besleyen var mı kardeşler ya? Yenibaşlık açmayayım şimdiortalığa, hazır burası kalabalık
Sümbül'de iç parazit varmış, hayvan çok zayıflamış biz fark etmemişiz. Antibiyotik vermiş vet ama çok zayıf oldugundan bünyesiilacı da kaldıramayabilir demiş. Napmak lazım?
Devirmesine gerek yok sitenin fişini çekse kös kös dağılırızBu kadar kadını devirmek biraz zor olsa gerek