- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
Dark_Paradise ye tazminat davası açarım,o çekti beni kuytu köşelere. Öpücük attı,saçlarını savurdu,kaşını gözünü oynatti yoldan cikardi beniKonuyu açmayıp üstüne hepimiz ban yiyormuşuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dark_Paradise ye tazminat davası açarım,o çekti beni kuytu köşelere. Öpücük attı,saçlarını savurdu,kaşını gözünü oynatti yoldan cikardi beniKonuyu açmayıp üstüne hepimiz ban yiyormuşuz.
Konuyu açmayıp üstüne hepimiz ban yiyormuşuz.
Dark_Paradise ye tazminat davası açarım,o çekti beni kuytu köşelere. Öpücük attı,saçlarını savurdu,kaşını gözünü oynatti yoldan cikardi beni
Ama ben didim yazmaya çalışsam sayfalar yetmez herkes etiketlesin didim evet dedin dimiBibibella ben niye yokum hi...çabuk konuş bakim
Ben sevmiyom kalin,bak oyumu geri alcam haKalınmı en sevdiğimden benimde ne narin ellerim var ya bir bilsen
Sanada mi aynı taktik dark pardesü ruhunu şeytana satmisBana da aynısını yaptı..... Konunun açılmasını geçtim, Aldatılıyoruz...
yemek, çay molası bebemm
Kendi kedimzie havaya griyoruz ama bkalım@Bilgece oy birliği mi gerekiyor : D
Hanfendü sizin için hayır oyu verdiler dediler@Bilgece oy birliği mi gerekiyor : D