• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapatılan konumuzun açılmasını istiyoruz :))

Konu tekrar açılsın mı?

• Evet

OY: 96 94,1%
  • Hayır

OY: 6 5,9%

• Ankete Katılan
    102
yok ben evet yada hayır demedim,nick veriliyorsa ve kimse banlanmıyorsa süper,millet kozlarını paylaşsın bence,benim ismimde verilmiş mi haberi olan var mı:KK70:gerçi beni sevmeyenler watsapta birbirlerini pışpışlayarak dedikodumu yaparlar,tek başlarına pek hareket edemezler.

Yo sanırım nickiniz yoktu. Bi kaç kişinin nicki paylaşılıp hoşlanılmadığı söylendi o kadr. Ha nick vermeden yazmışlar mı bilemiyorum :-)

Sadece etiketleyenlere güzel güzel yorumlar yazdım. Kimsenin hakkında yazmadım içimde patladı :KK53:benm hakkımda isimsiz laf sokan olduysa bendende ona bimukabele:KK59:
Oyum , yetmez ama evet'e:KK14:
Buarada topige gidip bakayım nolfu nasıl siyasete geldi o konu yaf. Okudukça bilgileniyorduk:KK45:

Kocama söylim yapsın belim kötü ben uzanıyorum o bulaşık makinası dolduruyor yazık :KK70:
Kocan kalin yapar kocaman eliyle:110: sen narin,minik ellerinle daha güzel yaparsin:KK8:
Tamam iste kizim haram ya , herkez hsram isliycek biz cenneti garantiliycez :KK70:
cehennemde bize yer kalmaz diyosun yani:KK70: temem kanka varım ben:KK70:
al pasam yeterki gonlun olsun hem dudak hem icli kofte:KK53:

Eki Görüntüle 1603829 Eki Görüntüle 1603830
Oooo beybii naptin sennn:rolleyes: 10 kere evet,100 kere evet,1000 kere evet diyorum:KK8::KK70:

Son kampanyalarimizdan haberiniz var mi ey ahaliii
Duyduk duymadik demeyin 1 evet oyu kullanana 1 degil 2 degil 3 degil tam 4 tane @Bilgece den bilge hayat tavsiyesi
Gel vatandas gell kampanyaya gel:KK70:
hahahhahaha hayır oyları çoğalıyomuş bi de :KK70::KK70:

Back