Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaka beee
Ey ahali değiştim ben oyumu şimdilik ama her an fikrim değişebilir net degilim bu konuda çok heyecan yapmayin
tepemi attirma bak sari saclarini biyiklarina dolar oyle yolarimŞaka beee
Ey ahali değiştim ben oyumu şimdilik ama her an fikrim değişebilir net degilim bu konuda çok heyecan yapmayin
Ne istiyorsun bi cuval fındıkŞaka beee
yok ben evet yada hayır demedim,nick veriliyorsa ve kimse banlanmıyorsa süper,millet kozlarını paylaşsın bence,benim ismimde verilmiş mi haberi olan var mıgerçi beni sevmeyenler watsapta birbirlerini pışpışlayarak dedikodumu yaparlar,tek başlarına pek hareket edemezler.Ama bu konunun kapatılmasını mı gerektirir sizce? Biz nick veriyoduk aslında
Konu açılırsa benden hoşlanmayanlar nickimi vererek yazsınlar abi, her yorumu okuyupbana mı demiş algoritması yapmak daha zor.
Ne istiyorsun bi cuval fındık
@poyrazinmelegi @witch hunt @kararsiz_2013 @Duka Tesla @dansmarue EnHarbiKiz @yasakhayal @AngryPenguin bogurtlenkusu @parkbyull @Cekirgee yamukprenses @N o r w e g i a n @3 tam 1 robot @Wurstria @chess @Rosemarys_Baby @ema1 Safir Taht @safkelebek
ayy yoruldum tum site yazmis sanirsam konuya
Diy mi karşim, misal ben hiç cevap vermicem, polemik olmasın diye. Öyle beğenip geçicem yani. Sadece bileyim.Ayyyynen. Olumsuz her turlu elestiriye, ibrete ve hadis-i serife hazirim.
Sana bi cuvalda portakalFindik yisin o enerji lazim ona
Yarim cuvalda bana gnder bu aralar potansiyelimde dusukluk var
Evett de kiz iste dedikodu yapsin herkez
öperim bak seni hemde ağızdantepemi attirma bak sari saclarini biyiklarina dolar oyle yolarim
Ay canim içli köfte istiyo bilemedim şimdi kalkta bana içli köfte yap hadi gülümNe istiyorsun bi cuval fındık
Diymi karşim, misal ben hiçcevap vermicem, polemikolmasın diye. Öyle beğenipgeçicem yani.Sadece bileyim.
Kocama söylim yapsın belim kötü ben uzanıyorum o bulaşık makinası dolduruyor yazık
öperim bak seni hemde ağızdan
Ay canim içli köfte istiyo bilemedim şimdi kalkta bana içli köfte yap hadi gülüm
öperim bak seni hemde ağızdan
Ay canim içli köfte istiyo bilemedim şimdi kalkta bana içli köfte yap hadi gülüm
Yok yok biliyorum anladım. Ben zaten sadece iki sayfayı okuyabildim henüzgoruslere lafimiz yok ki.. kimse sen bunu dusunuyorsun diye yorum yapmadi. Anlayis gostermiyorsun farkli olanlara, dini karistiriyorsun, siyaseti karistiyorsun gibi yazdik