- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mune nin sessizliği korkuttu benii
oww eymen bey buyudu de telefon mu bozuyo
ohh rahatladımmYok daha siteye girmemis mune abla.
Tam aradigim hatun ışte yaaa vurcam kırbacı vurcam kırbacıııwisss utandirma beni he he yaparim ne dersen o. Senin sozun benim icin yasadir bogru killim
hahaaa ölürum ben onaaaSorma ya pinkstrap i ariycam derken @EnHarbiKizi arams korkmus çocuk bor anda suyun icine atmis o korkuyla
Brn elite dedim sen mi sikayet ettin diye aslinda seni de evet de diye cagirdim hahahaBi durmuyosunuz arkadaş 32 sayfa ne yazdınız yav
Yok ben şikayet etmedim
Sevenlerim yazdı hep, ötekilerden de işkillendiğim üzerime alındığım olmadı pek
Bence konu yeniden açılacaksa kural konsun herkes nicklerle yazsın
Tam aradigim hatun ışte yaaa vurcam kırbacı vurcam kırbacııı
Aaa nedenki ya kendisini pek severdimKiz bibi milena uyelik iptali yaptirdi coktan
Uydurma beeee beni aramadi eymenSorma ya pinkstrap i ariycam derken @EnHarbiKizi arams korkmus çocuk bor anda suyun icine atmis o korkuyla
Yani çocuk alıştı kibar kıza, farklı ses duyunca şoka girmiştirSorma ya pinkstrap i ariycam derken @EnHarbiKizi arams korkmus çocuk bor anda suyun icine atmis o korkuyla
cimcimee Allah iyiligini versin kahvem bogazimda kaldiBende sana . Sen benim olacan babamin tonla parasi varn